Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέος Πρόεδρος στην Π.Ε.Α. ο ο Νικόλαος Θεοδωρακόπουλος από τη Δόξα Γορτυνίας!

Νέος Πρόεδρος στην Π.Ε.Α. ο ο Νικόλαος Θεοδωρακόπουλος από τη Δόξα Γορτυνίας!

Μετά την εθελούσια παραίτηση του Προέδρου της Π.Ε.Α. κ. Γ. Ζαραφέτα, από την Προεδρία της Π.Ε.Α. και την ανακήρυξη του από την Γ. Συνέλευση ως επιτίμου προέδρου της Π.Ε.Α.

Συνήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Α. στις 24.06.2015 για εκλογή Προέδρου και ανασυγκρότηση Προεδρείου. Ο κ. Γ. Ζαραφέτας αφού ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο για την στήριξη και για την βοήθεια, που είχε κατά την προεδρία του, είπε: «Η εκούσια αποχώρησή μου από την προεδρία σας στεναχώρησε, αλλά με αυτή την αποχώρησή μου, στέλνω ένα μήνυμα στους Αρκαδικούς Συλλόγους και Ενώσεις, ότι οι πρόεδροι πρέπει να αποχωρούν από τις θέσεις τους και να ανοίγει ο δρόμος για τα νέα παιδιά, που θα φέρουν και νέα μέλη και νέες ιδέες. Καταντήσαμε τους περισσότερους Αρκαδικούς Συλλόγους και Ενώσεις να είναι γεροκομεία. ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ».

Στο σημείο αυτό τόνισε ότι «θα πρέπει το Δ.Σ. να στηρίξει τον νέο πρόεδρο που θα εκλέξουμε ενωμένοι για να συνεχίσει το έργο της Π.Ε.Α. για το καλό της μάνας γης Αρκαδίας».

Ακολούθησε μυστική ψηφοφορία, με δημοκρατικές διαδικασίες και Πρόεδρος της Π.Ε.Α. εξελέγη ο Νικόλαος Θεοδωρακόπουλος από την Δόξα Γορτυνίας, ο οποίος είναι ηλεκτρολόγος - μηχανικός Τ.Ε., εργάζεται στην ΣΤΑΣΥ (τραμ) ως επόπτης ισχύος στο Κέντρο Ελέγχου Τραμ. Γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων στην ΣΤΑΣΥ, μέλος της Ομοσπονδίας Συγκοινωνιών. Είχε θέσει υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Αττικής στο Νότιο Τομέα. Ασχολείται με τα κοινά από τα Φοιτητικά του χρόνια. Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Δοξατών. Είναι παντρεμένος με τη Χριστίνα Φωτοπούλου, πολιτικό μηχανικό και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Ως Αντιπρόεδρος της Π.Ε.Α. στήριξε το έργο της Ένωσης δυναμικά, καθώς και το 1ο Συνέδριο της Ορθοδοξίας του Ελληνισμού στην Τρίπολη.

Πιστεύουμε ότι θα συνεχίσει σε ανοδική πορεία το έργο της Π.Ε.Α., που έχει χαράξει και προγραμματίσει ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Ζαραφέτας. Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε μετά την έγκριση του αναθεωρημένου Καταστατικού από το Πρωτοδικείο, θα γίνουν αρχαιρεσίες με το νέο Καταστατικό.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Υπεύθυνος Τύπος
Γεώργιος Ντάβος
επιχειρηματίας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...