Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οδυσσέας : «Τρόικα της δραχμής Καμμένος-Τσίπρας και Μιχαλολιάκος»

Οδυσσέας : «Τρόικα της δραχμής Καμμένος-Τσίπρας και Μιχαλολιάκος»
Σε σημερινή συνέντευξή του στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή 100,3» του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ» (Β.Λυριτζής – Δ.Οικονόμου), ο Βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος δήλωσε πως «η Κυβέρνηση δεν μπορεί να βρει το πολιτικό θάρρος ώστε να υπερβεί τα εσωκομματικά της προβλήματα και να πει το πραγματικό “ΟΧΙ”, που είναι όχι στο διχασμό της κοινωνίας. Δεν μπορεί να απαντήσει στο λαό σχετικά με το ποιο είναι το αληθινό ερώτημα, ποια είναι η νέα συμφωνία που κατέθεσε ο κ.Βαρουφάκης. Σε τι μας καλεί να πούμε “όχι” η Κυβέρνηση;»

Ο κ.Κωνσταντινόπουλος κατηγόρησε ευθέως την Κυβέρνηση πως από τις 25 Ιανουαρίου μέχρι σήμερα, «λένε ψέματα, ψέματα, ψέματα. Και κάθε φορά λένε ένα μεγαλύτερο για να καλύψουν το προηγούμενο. Σήμερα, η Κυβέρνηση εφαρμόζει το δόγμα Βαρουφάκη, όπως διατυπώθηκε πριν από λίγους μήνες: ότι ο κόσμος δεν χρειάζεται δουλειές και χρήματα, αλλά το μόνο που ζητάει είναι αξιοπρέπεια.»
«Δυστυχώς, εφόσον προχωρήσουμε στο δημοψήφισμα και ο κόσμος δεν πει ένα ηχηρό “ΝΑΙ”, τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα», προέβλεψε ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. «Χθες αποδείχθηκε πάλι πως στο “Μένουμε Ευρώπη”,  όλη η κοινωνία στηρίζει μία τεράστια προσπάθεια να μείνει η χώρα στην Ευρώπη, απέναντι στο σχέδιο της τρόικας της δραχμής, Καμμένου-Τσίπρα και Μιχαλολιάκου, που θέλει να μας οδηγήσει στη δραχμή και στην καταστροφή. Το σχέδιό τους ήταν ξεκάθαρο. Αλλιώς, γιατί δεν έκαναν το δημοψήφισμα στις αρχές Μαΐου, όσο η χώρα βρισκόταν ακόμη στην ομπρέλα του προγράμματος; Γιατί μία τάχα καθαρόγραφε και μία έσβηνε τη συμφωνία; Γιατί τόσον καιρό λένε ψέματα; Ο κ.Τσίπρας ήξερε ότι θα ακολουθούσαν τα capital controls, αλλά και πολλά άλλα που θα συμβούν στο επόμενο χρονικό διάστημα: θα διαλυθεί η εθνική οικονομία και θα αυξηθεί η ανεργία κατά 100%, αν αυτό συνεχιστεί για δέκα μέρες ακόμη.»
Καταλήγοντας, ο κ.Κωνσταντινόπουλος ζήτησε η Κυβέρνηση να φέρει στη δημοσιότητα τη χθεσινή πρότασή της για τρίτο Μνημόνιο, για να τη γνωρίζουν οι πολίτες. «Θέλω να απευθυνθώ στους πολίτες, όχι στο ιερατείο του ΣΥΡΙΖΑ και την κλειστή ομάδα εξουσίας, αλλά σε όσους ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ γιατί πίστεψαν στην ελπίδα: την Κυριακή να στηρίξουν την προσπάθεια για την Ευρώπη. Τώρα που τελείωσαν τα ψέματα, τα Ζάππεια και οι Θεσσαλονίκες, να υποστηρίξουμε τη Σχολή της Αλήθειας, του Σχεδίου και της Δράσης. Αυτό να στηρίξουμε όλοι μαζί, για την Ελλάδα και την Ευρώπη». 

1 σχόλιο

  • ΠΑΝΟΣ
    ΠΑΝΟΣ Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2015 20:16 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ;;;;;; ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;;;; ΡΕ ΟΥΣΤ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...