Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συνάντηση Βλάση με φορείς της Αρκαδίας για το «ναι» στο δημοψήφισμα

Συνάντηση Βλάση με φορείς της Αρκαδίας για το «ναι» στο δημοψήφισμα
Mε φορείς της πόλης και του Νομού είχε συνάντηση, σήμερα το μεσημέρι, σε γνωστό ξενοδοχείο της Τρίπολης ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης. Ανταλλάχθηκαν απόψεις και κρίσεις για την δραματική κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η πατρίδα μας, για το δημοψήφισμα της Κυριακής, για το πώς μπορεί η χώρα να ορθοποδήσει και πάλι.
Ο Κώστας Βλάσης παρουσίασε διεξοδικά τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, τους λόγους για τους οποίους το ΝΑΙ στην ΕΛΛΑΔΑ της ΕΥΡΩΠΗΣ είναι προϋπόθεση σωτηρίας, την ανάγκη για ομόνοια και συστράτευση όλων των Ελλήνων, ώστε να μην έρθουν ακόμη χειρότερες ημέρες…
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων οι κ.κ. Ιωάννης Μπουντρούκας Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Βασίλης Ψυχογιός Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας, Δημήτρης Κωστόγιαννης Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης, Γιώργος Καραγιάννης Πρόεδρος ΒΙΠΕ Τρίπολης, Παναγιώτης Μαντάς Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης, Αριστείδης Μπρουμάς Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, Γιάννης Τρουπής Β΄Αντιπρόεδρος Επιμελητήριου Αρκαδίας, Παναγιώτης Καμπισιούλης Γενικός Γραμματέας ΕΚΑ, Γκιουσάκης Βαγγέλης  Μέλος Δ.Σ. ΕΚΑ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...