Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Εύη Τατούλη στο «Καλημέρα»: «Μία κατάφαση στο δημοψήφισμα, θα μάς οδηγήσει στις λιγότερες περιπέτειες» (vd)

Η Εύη Τατούλη στο «Καλημέρα»: «Μία κατάφαση στο δημοψήφισμα, θα μάς οδηγήσει στις λιγότερες περιπέτειες» (vd)
Για το δημοψήφισμα της Κυριακής και τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις στη χώρας μας μίλησε η Εύη Τατούλη, στο «Καλημέρα Αρκαδία» και στην Έλλη Αρτοπούλου.


«Αυτό το δημοψήφισμα δεν έχει αντικείμενο, διότι οι προτάσεις των εταίρων έχουν αποσυρθεί» είπε αρχικά, για να προσθέσει ότι «είμαστε κλειστοφοβικοί; είμαστε μίζεροι; είμαστε αντιευρωπαίοι; ή τελικώς θα δείξουμε την εικόνα του κοσμοπολίτη, φιλοευρωπαίου, ανοιχτοί στον κόσμο και βέβαιοι για τον εαυτό μας;».

Η Εύη Τατούλη είπε ότι θέλει να είναι καλόπιστη και τη Δευτέρα το πρωί ο Πρωθυπουργός θα επιστρέψει στις διαπραγματεύσεις και θα κλείσει η συμφωνία για επιστρέψουν οι ζωές μας σε κανονικούς ρυθμούς.

«Αυτή τη στιγμή μία κατάφαση στην ευρωπαϊκή και μη φοβική προδιάθεση του Έλληνα, θα μας οδηγήσει στις λιγότερες περιπέτειες. Διότι, έτσι κι αλλιώς, ο δρόμος θα είναι δύσκολος» λέει και τονίζει ότι «δεν μιλάω για ναι ή όχι στο ευρώ».

Ενώ στη συνέχεια, είπε: «Για τον άνθρωπο που δεν έχει ένα ευρώ στο παντελόνι του, δεν τον ενδιαφέρει αν έχει ένα ευρώ ή μία δραχμή. Να μη δώσουμε «πάτημα» σε αυτές τις σκοτεινές δυνάμεις της Ευρώπης, όπως ο κ. Σόιμπλε που βλέπει τους Ευρωπαίους πολίτες ως φορολογούμενους και όχι ως συμπολίτες».
Τέλος, για τη Δευτέρα τόνισε ότι «όλοι οι Έλληνες θα είμαστε μαζί, διότι αυτό που πέτυχε η κρίση ήταν ένα τεράστιο δίχτυο κοινωνικής αλληλεγγύης. Θα ήθελα να διαβεβαιώσω τους Αρκάδες συμπολίτες μας ότι εδώ στην Αρκαδία έχουμε μάθε να γεφυρώνουμε τα κομματικά χάσματα, επιδιώκουμε το καλό του τόπου μας κι αυτό που περιμένω και από τη δική μου παράταξη, την επόμενη μέρα, είναι να συνεργαστεί με την Κυβέρνηση και να της δείξει ένα γρήγορο και ασφαλή δρόμο για την μεταπρογραμματική Ελλάδα».

3 σχόλια

  • Ε.
    Ε. Κυριακή, 05 Ιουλίου 2015 13:50 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ! ΜΠΡΑΒΟ! ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ!

  • Τρύφωνας
    Τρύφωνας Σάββατο, 04 Ιουλίου 2015 11:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Η προσωποποίηση της μιζέριας κατηγορεί την άλλη μιζέρια . Είναι τιο νέο σύνδρομο μιας κοινωνίας που δεν ξέρει τι θέλει. Το ερώτημα μου είναι γιατί εγώ ως πολίτης είμαι υποχρεωμένος να ακούω την κάθε κοτσάνα από κάποιον που βρήκε ρόλο μέσα από τον τίτλο του αποτυχημένου υποψήφιου ή πολιτευτή όπως θέλει να αυτοπροσδιορίζεται. Αν ο κάθε πολιτευτής έψαχνε για ρόλο στη κοινωνία μας τότε θα είχαμε γεμίσει από φιλοσοφίες. Αυτές όμως οι φιλοσοφίες αποδοκιμάστηκαν από το εκλογικό σώμα, γιατί επομένως μας ζαλίζουν τα παιδιά!

  • Μπαμπά  κοίτα
    Μπαμπά κοίτα Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2015 21:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάπου βρίσκεται σε σύγχιση η Εύη, μια στο καρφί και μια στο πέταλο , αερολογίες και ασυναρτησίες. να μας πει είναι ή όχι με το Σόϊμπλε ? Είναι δυνατόν να μην γνωρίζει τι εκπροσωπεί η Γερμανία σήμερα στην Ευρώπη?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...