Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αυτοψία Καραλή στις κατασκηνώσεις που θα υποδεχτούν τα μέλη του ΚΑΠΗ (εικόνες)

Αυτοψία Καραλή στις κατασκηνώσεις που θα υποδεχτούν τα μέλη του ΚΑΠΗ (εικόνες)
Άρχισαν οι προετοιμασίες για τον παραθερισμό των μελών του Κ.Α.Π.Η Τρίπολης στο Παράλιο Άστρος, κατόπιν παραχωρήσεως του χώρου των παιδικών κατασκηνώσεων από τον Δήμο Τρίπολης.
Ομάδα εργασίας του Ν.Π.Δ.Δ Δήμου Τρίπολης, με επικεφαλής τον πρόεδρο του κ. Καραλή Θεόδωρο, επισκέφθηκε τον χώρο των παιδικών κατασκηνώσεων, προκειμένου να ενημερωθεί ο πρόεδρος για τον τρόπο λειτουργίας και να αποκτήσει σαφή εικόνα των εγκαταστάσεων ώστε να φιλοξενηθούν τα μέλη του Κ.Α.Π.Η σ’ αυτόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι εγγραφές των μελών του Κ.Α.Π.Η συνεχίζονται και το ενδιαφέρον για συμμετοχή είναι μεγάλο .Εξαιτίας αυτού ενημερώνουμε πως η δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να είναι έγκαιρη ώστε να εξασφαλιστεί η συμμετοχή των ενδιαφερομένων στον παραθερισμό.

Η παραθεριστική περίοδος θα διαρκέσει δέκα ημέρες, ξεκινώντας από τις 17 Αυγούστου και τελειώνοντας στις 27 Αυγούστου το πρωί.

1 σχόλιο

  • Ο Κανένας
    Ο Κανένας Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015 18:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλή η βόλτα και το καφεδάκι στο Άστρος για την "αυτοψία" αλλά ας γίνει και καμία αυτοψία στις υπηρεσίες του δήμου να δούμε πόσοι τηρούν το ωράριο εργασίας και πόσοι συνεχίζουν να μας κοροιδεύουν...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...