Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε Κανδήλα και Λίμνη - Παίζουν και μαζεύουν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο!

Σε Κανδήλα και Λίμνη - Παίζουν και μαζεύουν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο!
Μετά την επιτυχία που είχε το γνωστό παιχνίδι DEAL τα Χριστούγεννα στη Βλαχέρνα, μία εκδήλωση κοινωνικού σκοπού όπου μαζεύτηκαν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Τρίπολης, επεκτείνεται και σε άλλα χωριά μέσα στον Αύγουστο. Αγκαλιάζοντας την ιδέα του «παίζουμε …. και προσφέρουμε…», οι συνεργάτες του vlaxerna.gr σε συνεργασία με φορείς των χωριών Κανδήλας και Λίμνης (Άγαλι) θα παίξουν για τρεις βραδιές DEAL, με απώτερο σκοπό να μαζευτούν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Τρίπολης.
Την Παρασκευή 7 και Σάββατο 8 Αυγούστου η εκδήλωση του DEAL θα γίνει στην Κανδήλα, ενώ την Κυριακή 9 Αυγούστου θα είναι στη Λίμνη. Οι εκδηλώσεις θα έχουν έναρξη μετά της 9:00 μ.μ. και οι συμμετέχοντες παίχτες, όπως και όποιοι άλλοι θέλουν, θα προσφέρουν τρόφιμα (μακαρόνια, ρύζι, χυλοπίτες, φακές, γάλα εβαπορέ… συσκευασμένα) τα οποία θα παραλάβουν οι υπεύθυνοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου Τρίπολης. 
Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στο παιχνίδι του DEAL θα πρέπει να είναι σε ηλικία άνω των δεκαπέντε ετών (15+) και μπορούν να παίξουν μόνοι τους ή κατά ομάδα, λεπτομέρειες θα δοθούν σε επόμενη ενημέρωση και πάντα σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς.
Το vlaxerna.gr ως χορηγός επικοινωνίας των εκδηλώσεων του παιχνιδιού DEAL ευχαριστεί θερμά τους φορείς των χωριών Κανδήλας και Λίμνης, οι οποίοι αγκάλιασαν αυτή την εκδήλωση κοινωνικού σκοπού και προτρέπει όλους τους πολίτες να προσφέρουν ότι μπορεί ο καθένας από την πλευρά του, ώστε να βοηθήσουμε τους συμπολίτες που έχουν την ανάγκη μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνά η χώρα μας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...