Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λύση στο οικονομικό πρόβλημα του Βοσυνιώτειου αναζητούν στην Αντιπεριφέρεια (vd)

Λύση στο οικονομικό πρόβλημα του Βοσυνιώτειου αναζητούν στην Αντιπεριφέρεια (vd)
Σύσκεψη στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, στην Τρίπολη, έγινε για να βρεθεί λύση στα οικονομικά προβλήματα του Βοσυνιώτειου Βρεφονηπιακού σταθμού.

Μία σύσκεψη με τη συμμετοχή του Προέδρου του ΕΚΑ, εκπροσώπους του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων, της υπεύθυνης του Βοσυνιώτειου και της Προϊσταμένης της Κοινωνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Αγγελικής Πουλοπούλου.
Έγινε εποικοδομητική συζήτηση με πολλές προτάσεις που αν γίνουν αποδεκτές από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος και φυσικά τις εργαζόμενες θα βρεθεί μία λύση για την απρόσκοπτη λειτουργία του σταθμού.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, είπε: "Πολλές προτάσεις "έπεσαν" στο τραπέζι στη σύσκεψη που έγινε στο γραφείο μου στην Τρίπολη για την επίλυση των προβλημάτων του Βοσυνιώτειου..Οι προτάσεις έχουν στόχο να λειτουργήσει πιο αποδοτικά ο βρεφονηπιακός σταθμός με την παροχή και κοινωνικού έργου (ίσως σε απόρους).. Οι σκέψεις για να υλοποιηθούν πρέπει να συζητηθούν με όλες τις εργαζόμενες και το ΔΣ του Ιδρύματος... Αναμένουμε τις αποφάσεις τους ως Περιφέρεια, ώστε να μπορέσουμε να συμβάλλουμε στο να λυθούν τα οικονομικά προβλήματα και ο σταθμός να συνεχίσει να προσφέρει στην πόλη..."

2 σχόλια

  • ΣΑΜ
    ΣΑΜ Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015 00:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Νωρίς ξυπνήσατε Βαγγέλη εκεί στην Περιφέρεια!!!

  • ΣΑΛΥ
    ΣΑΛΥ Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015 23:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν κάποιοι γονείς έχουν την οικονομική άνεση, καλό θα ήταν τα παιδάκια τους να τα πηγαίνουν σε ιδιωτικούς σταθμούς. Ας αφήσουν τις θέσεις ελεύθερες για τα παιδάκια αυτών που πραγματικά τις έχουν ανάγκη. Που ν'αφήσουν όμως οι γνωριμίες και τα μεγάλα μέσα. Ας το ελέγξει κάποιος αυτό και ας τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...