Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Επί της ουσίας»: Καθημερινά 10-12 με πρώτο καλεσμένο τον Δήμαρχο Τρίπολης

«Επί της ουσίας»: Καθημερινά 10-12 με πρώτο καλεσμένο τον Δήμαρχο Τρίπολης
Την προσεχή Δευτέρα ξεκινά το νέο πρόγραμμα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης για τη χειμερινή σεζόν 2015 – 2016, με έμφαση στην έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση, όπως σημείωσε και ο πρόεδρος της ΔΕΠΕ Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος.
Βασικό πυλώνα του προγράμματος αποτελεί μια νέα δυναμική συνεργασία. Ο Αργύρης Καρδαράς και ο Θοδωρής Τσούτσος, θα σας συντροφεύουν ‘’Καθημερινά κι Επίκαιρα’’ από 8.00 ως 10.00 το πρωί, με βομβαρδισμό σχολίων από το παρασκήνιο της τοπικής ειδησεογραφίας και τα τελευταία αθλητικά νέα.
Σταθερή αξία παραμένει η εκπομπή «Επί της ουσίας», που επιμελείται και παρουσιάζει, το επιτυχημένο δίδυμο Μηνάς Αρτόπουλος και ο Δημήτρης Μανιατάκος.
Στο νέο πρόγραμμα η εκπομπή «Επί της ουσίας», η μακροβιότερη εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου Τρίπολης, αλλάζει ώρα και θα είναι κοντά σας, από τις 10.00 το πρωί ως τις 12.00 το μεσημέρι, με νέα θεματολογία και δομή, αλλά πάντα, με σχολιασμό που .. κεντρίζει και ρεπορτάζ που .. ενοχλεί.
Την Δευτέρα συντονιστείτε, ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής «Επί της Ουσίας», θα μιλήσει, για όλους και για όλα, όσα συνέβησαν στον πρώτο χρόνο της θητείας του.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...