Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επιμελητήριο - Εκδήλωση για την καινοτομία με καλεσμένο τον Παύλο Ευμορφίδη (vd)

Επιμελητήριο - Εκδήλωση για την καινοτομία με καλεσμένο τον Παύλο Ευμορφίδη (vd)
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση - ενημερωτική ημερίδα, με θέμα: «Θέληση, Όραμα, Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα», την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 5.30 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου.
Ομιλητής της εκδήλωσης αυτής θα είναι, ο Παύλος Ευμορφίδης, πρόεδρος και ιδιοκτήτης της γνωστής και επιτυχημένης ελληνικής εταιρείας «Coco-mat». Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου προσκαλεί επιχειρηματίες και πολίτες της Αρκαδίας να παρευρεθούν στην ανοιχτή αυτή συζήτηση με σκοπό την έμπνευση για δημιουργία τις δύσκολες αυτές ημέρες που διανύουμε.
Να προσθέσουμε ότι η COCO-MAT διοργανώνει ποδηλατική διαδρομή από την Αθήνα στην Καλαμάτα, με σκοπό να περάσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας ενάντια στην κρίση. Οδηγώντας τα ξύλινα ποδήλατα της COCO-MAT, η ομάδα ποδηλατών θα περάσει από το Άργος, την Τρίπολη και την Καλαμάτα, μεταφέροντας το μήνυμα πως η προσπάθεια και η σκληρή δουλειά είναι ο μόνος δρόμος προς την επίτευξη των προσωπικών και συλλογικών μας στόχων.
Τους ποδηλάτες θα υποδεχτεί το Επιμελητήριο Τρίπολης και ο κόσμος είναι ελεύθερος να δει ακόμα και να κάνει βόλτα με αυτά τα ιδιαίτερα ποδήλατα.
Δείτε τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν ο Βασίλης Αναστασιάδης, μέλος του διοικητικού συμβουλιου του επιμελητηρίου Αρκαδίας, μαζί με την επιχειρηματία Κωνσταντίνα Κατσούλα (Coco Mat Τρίπολης).
Μ.Σ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...