Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 20 Απριλίου 2014 - Kalimera Arkadia

Ο Εσπερινός της Αγάπης στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βασιλείου (εικόνες)

Το εσπέρας της Κυριακής του Αγίου Πάσχα 20η Απριλίου 2014  και περί ώρα 6.00 μ.μ., ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, τέλεσε την Ακολουθία του Εσπερινού της Αγάπης εις τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως, περιστοιχισμένος από Κληρικούς της Μητροπόλεώς μας και με την παρουσία Πιστών με τους οποίους και αντάλλαξε Αναστάσιμες ευχές και προσέφερε εις έναν έκαστον Πασχαλινό αυγό ως ευλογία και σύμβολο της Αναστάσεως.
Διαβάστε περισσότερα...

Αυτό είναι το σημείο στη Γορτυνία που σκοτώθηκε η 4μελής οικογένεια τη Μ. Παρασκευή (εικόνες)

Συγκλονισμένη είναι ολόκληρη η χώρα από το είδηση – σοκ για το πολύνεκρο τροχαίο που συνέβη τη Μ. Παρασκευή στη Γορτυνία και είχε αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οι γονείς με τα παιδιά μιας τετραμελούς οικογένειας που ταξίδευαν στα μέρη για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα…
Διαβάστε περισσότερα...

«Μοίρα μου έγινες» τραγούδησε η Άννα Μαρία στο Voice και πήρε εξαιρετικές κριτικές (vd)

Το τραγούδι που έχει ερμηνεύσει η Ανδριάνα Μπάμπαλη τραγούδησε στο liveτου Voice η Άννα Μαρία Μπιλίδα από την Τρίπολη, την Κυριακή του Πάσχα.
Διαβάστε περισσότερα...

Πρώτη θέση για το τραγούδι της Τρίπολης – Φεύγουν για Νότια Κορέα οι 3citizens!

Ύστερα από μία μεγάλη και όμορφη διαδρομή, το τραγούδι της Τρίπολης και οι 3citizens κέρδισαν την πρώτη θέση στο διαγωνισμό Life’sGoodπου διοργάνωσαν το ΣΚΑΙ και η Lg.
Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν το απόγευμα και οι 3citizensκέρδισαν ένα ταξίδι στη Νότια Κορέα, με όλα τα έξοδα πληρωμένα!
Διαβάστε περισσότερα...

Ένα χρόνο κυκλοφορία συμπλήρωσε το περιοδικό «Καλημέρα Αρκαδία» - «Κατεβάστε» και διαβάστε δωρεάν το τελευταίος τεύχος!

Σε κάθε γωνία της Αρκαδίας, έφτασε το νέο περιοδικό «Καλημέρα Αρκαδία» που κυκλοφόρησε και διανεμήθηκε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!
 Το περιοδικό «έκλεισε» ήδη ένα χρόνο κυκλοφορίας και το σημαντικότερο είναι ότι ο κόσμος «αγκαλιάζει» αυτή την προσπάθεια και οι κριτικές είναι μόνο θετικές. Οι περισσότεροι στέκονται στα πρωτότυπα θέματα, αλλά και στα δωροκουπόνια, που δίνουν σε χιλιάδες κόσμο την ευκαιρία να ψωνίσει οικονομικά από καταστήματα της περιοχής μας.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...