Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 21 Απριλίου 2014 - Kalimera Arkadia

Απανωτές διαρρήξεις σε σπίτια και μαγαζιά της Τρίπολης μέσα στις γιορτές!

Άδεια σπίτια και κλειστά καταστήματα … έβαλαν στο μάτι οι διαρρήκτες και «χτύπησαν» τόσο το Μ. Σάββατο όσο και την Κυριακή του Πάσχα, στην Τρίπολη.
Πληροφορίες του «Καλημέρα Αρκαδία» κάνουν λόγο για μπαράζ διαρρήξεων στην πόλη, από το Μεγάλο Σάββατο το απόγευμα και μετά.
Διαβάστε περισσότερα...

Δευτέρα της Λαμπρής στη Νεστάνη (εικόνες - βίντεο)!

Ο Προοδευτικός Σύλλογος ως είθισται τη Δευτέρα της Λαμπρής τέλεσε Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Αναλήψεως στη Πανυγηρίστρα. Και εν συνεχεία πρόσφερε καφέ και μεζέ στο Κιόσκι του Συλλόγου. (Το αρνί ήταν προσφορά του Δήμου Τρίπολης).
Διαβάστε περισσότερα...

Τρίωρες στάσεις εργασίας για τα μαθήματα μέσα στις γιορτές του Πάσχα στην Αρκαδία

Με αφορμή την απόφαση του υπουργού Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλου για αναπλήρωση των διδακτικών ωρών λόγω καταλήψεων στα σχολεία , το ΔΣ της ΟΛΜΕ κηρύσσει στάσεις εργασίας 8 – 11 π.μ. και τις τρεις πρώτες ώρες κάθε επόμενης βάρδιας για τις ημέρες 23, 24 και 25 Απριλίου 2014, στα σχολεία όπου οι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης έχουν ορίσει αναπλήρωση της ύλης μέσα στις διακοπές του Πάσχα.
Διαβάστε περισσότερα...

Υπό βροχή η λιτάνευση της Εικόνας στο Ναό του Αγίου Ραφαήλ στην Τρίπολη (vd)

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, αρκετός κόσμος πήγε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα στην Ακολουθία του Εσπερινού στον εορτάζοντα Ιερόν Ναό Αγίου Ραφαήλ Τριπόλεως (Μπασιάκου).
Διαβάστε περισσότερα...

Σε χωριά της δημοτικής ενότητας Κοντοβάζαινας θα περιοδεύσει κλιμάκιο του συνδυασμού «Πελοπόννησος Πρώτα»

Την Τρίτη 22 Απριλίου 2014 κλιμάκιο του συνδυασμού «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΡΩΤΑ» (Υποψήφιος Περιφερειάρχης Οδυσσέας Βουδούρης) με επικεφαλής τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, Δικηγόρο Τάκη Γατσόπουλο, θα επισκεφθεί:
Διαβάστε περισσότερα...

Καρμανιόλα η «111» - Πολλά τροχαία ατυχήματα έγιναν το τριήμερο του Πάσχα

Πολλά τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν το τριήμερο του Πάσχα στην εθνική οδό «Τρίπολης – Πάτρας» (111).
Η κίνηση ήταν αυξημένη με τους εκδρομείς να επισκέπτονται τα χωριά τους και παράλληλα ο καιρός βροχερός, με αποτέλεσμα οι δρόμοι να είναι ολισθηροί και σε συνδυασμό με τις πολλές στροφές, ιδιαίτερα επικίνδυνοι!
Διαβάστε περισσότερα...

Νέο φωτογραφικό υλικό και βίντεο από το δρόμο που ξεκληρίστηκε μία ολόκληρη οικογένεια στη Γορτυνία

Κι άλλες φωτογραφίες από το σημείο που έγινε το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στη Γορτυνία, τη Μ. Παρασκευή, φέρνει στη δημοσιότητα το «Καλημέρα Αρκαδία». Στις εικόνες θα δείτε κομμάτια του αυτοκινήτου να βρίσκονται στο γκρεμό που έχασαν τη ζωή τους οι δύο γονείς μαζί με τα ανήλικα παιδιά τους.
Διαβάστε περισσότερα...

Προγραμματική σύμβαση για την υλοποίηση επέκτασης του Δικτύου Τηλεθέρμανσης Μεγαλόπολης

Κατά πλειοψηφία το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου ενέκρινε την σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Μεγαλόπολης και της Τηλεθέρμανσης Μεγαλόπολης Α.Ε. ΟΤΑ, για την υλοποίηση του έργου «Επέκταση του Δικτύου Τηλεθέρμανσης Μεγαλόπολης – Β’ Φάση», σύμφωνα και με την παρατήρηση του κ. Αποστολόπουλου.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...