Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Διαβάστε και γελάστε! Οι Τζιχαντιστές απελευθέρωσαν 50 ομήρους Τούρκους, για να καταφέρουν την Τουρκία να μπει στον πόλεμο εναντίον τους!

Διαβάστε και γελάστε! Οι Τζιχαντιστές απελευθέρωσαν 50 ομήρους Τούρκους, για να καταφέρουν την Τουρκία να μπει στον πόλεμο εναντίον τους!
Είχα γράψει προ ημερών, ότι η όλη υπόθεση των Τζιχαντιστών είναι μια εφεύρεση των Αμερικάνων και φυσικά όλων των γνωστών συμμάχων τους, για να ρίξουν τον Άσαντ της Συρίας, επειδή αντιτίθεται στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους στη περιοχή!



Είχα γράψει, ότι μέσα σε μια νύχτα, μετατρέψανε το δικό τους στρατό που αυτοί τον είχαν ονομάσει "Απελευθερωτικό στρατό" η "Αραβική άνοιξη" σε ένα στρατό τρομοκρατών, αποκεφαλιστών, σε ένα δίκτυο που έχει απλώσει ρίζες σε όλο τον κόσμο ξαφνικά και οι Αμερικάνοι με τους συμμάχους τους δεν είχαν πάρει χαμπάρι απολύτως τίποτα! Αν είναι δυνατόν!!!

Όλα δείχνουν όμως, ότι όποια χώρα θέλουν να βάλουν στο κόλπο τους οι Αμερικάνοι και οι λοιποί φίλοι τους, τρομοκρατούν το λαό της με υποτιθέμενους Τζιχαντιστές, που κυκλοφορούν ανάμεσά τους και αν δεν γίνει κάτι, υπάρχει περίπτωση να αποκεφαλίσουν και τον ίδιο το λαό της!

Έτσι έχουν αποσπάσει τη σύμφωνη γνώμη, ακόμη και αυτής της μακρινής από τον άλλο κόσμο Αυστραλίας και τώρα μαχητικά αεροπλάνα της χώρας αυτής βομβαρδίζουν ποιόν??? Τη Συρία όπου θέλουν, όποτε θέλουν και όσο θέλουν????

Δεν μιλάμε βέβαια για τη Γαλλία την Αγγλία και τη Γερμανία, γιατί οι χώρες αυτές είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμες να ακολουθήσουν τους πέραν του Ατλαντικού συμμάχους τους, εφ όσον παίρνουν και αυτοί κάποιο κόκαλο για να γλύψουν από τα όσα βάζουν στην κυριαρχία τους!

Με τη Τουρκία όμως το παιχνίδι παρά χόντρυνε και η υπόθεση συμμετοχής της Τουρκίας στο βομβαρδισμό της Συρίας έχει και την κωμικοτραγική πλευρά της!

Η Τουρκία στην αρχή, αρνιόνταν να μπει στο παιχνίδι των Αμερικάνων και στη συνέχεια δέχτηκε, αφού πρώτα οι Τζιχαντιστές απελευθέρωσαν 50 Τούρκους κρατούμενους που είχαν???

Τώρα ποιός μεσολάβησε και πως πείστηκαν τόσο εύκολα, οι αιμοσταγείς Τζιχαντιστές, ώστε να απελευθερώσουν τόσο εύκολα τους ομήρους που κρατούσαν, είναι μία άλλη ιστορία, που δείχνει ότι δεν είναι και τόσο άγριοι η τόσο ανεξέλεγκτοι, γιατί η πλάκα είναι ότι τους απελευθέρωσαν γνωρίζοντας ότι η μετά από αυτό, η Τουρκία θα τους πολεμούσε????

Επειδή το στημένο παιχνίδι των Αμερικάνων με τους Τζιχαντιστές και τις όποιες συμφορές θα σκορπίσουν αυτοί στην Ανθρωπότητα, είναι μόνο για μικρά παιδιά, γι αυτό ο καθένας που διαθέτει κοινό νου, μπορεί εύκολα να αντιληφθεί το παιχνίδι αυτό!!!

Έτσι λοιπόν η Τουρκία, αφού οι Τζιχαντιστές της απελευθέρωσαν 50 ομήρους, τώρα θα μπει στην Συρία με χερσαίες δυνάμεις, για να πολεμήσει τους Τζιχαντιστές???

Αν είναι δυνατόν η Ανθρωπότητα να πιστέψει ότι έτσι θα γίνουν τα πράγματα!

Όλο το σκυλολόϊ αυτό ένα στόχο έχει!

Να πολεμήσουν τον Άσαντ με κάθε τρόπο, γιατί εδώ και τρία χρόνια τώρα τον πολεμούν με τον γνωστό στρατό που τον αποτελούν Ευρωπαίοι νεαροί, άστεγοι, άνεργοι, νεοφασίστες και νεοναζί, κατηγορούμενοι στη χώρα τους για αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου, που πήραν ως αντάλλαγμα την απαλλαγή τους από κάθε κατηγορία εφ όσον θα συμμετείχαν σε μια τέτοια εκστρατεία των "πολιτισμένων" και "δημοκρατικών" κυβερνήσεων της δύσης!

Λάβρος ήταν ο υπουργός εξωτερικών της Ρωσίας κος Λαβρόφ στην πρόσφατη σύνοδο του ΟΗΕ, όπου με στοιχεία ξεσκέπασε τον βρώμικο ρόλο των Αμερικάνων και των συμμάχων τους, για τα όσα συμβαίνουν στην περιοχή!

- Εσείς τους μαζέψατε από κάθε γωνιά της δύσης, για να ρίξετε τον Άσαντ πρόεδρο της Συρίας και να βάλετε τη χώρα του στον έλεγχό σας, για τα πετρέλαια που διαθέτει και για τη γεωστρατηγική θέση που έχει στην περιοχή!

- Εσείς τους εξοπλίσατε με τα ποιό σύγχρονα πολεμικά μέσα!

- Εσείς τους μετατρέψατε μέσα σε μια νύχτα, αδίστακτους τρομοκράτες, που αποκεφαλίζουν κόσμο έτσι για πλάκα!

- Τώρα τους χρησιμοποιείτε για να βάλετε στο παιχνίδι σας όλα τα κράτη της δύσης!

- Τώρα τους χρησιμοποιείτε για να βομβαρδίσετε τη Συρία γιατί τόσο καιρό δεν μπορέσατε να τη βάλετε στο χέρι σας!

- Με τη μεσολάβηση σας, ελευθερώσατε από τους κολλητούς σας Τζιχαντιστές, τους 50 Τούρκους ομήρους, για να βάλετε και την Τουρκία στο σχέδιό σας!

- Γνωρίζετε πολύ καλά ότι μόνο με βομβαρδισμούς δεν μπορείτε να φέρετε το πολυπόθητο για σας αποτέλεσμα, δηλαδή να ρίξετε τον Άσαντ και να ελέγχετε πλέον όλη τη περιοχή, αφού είναι αυτός που δεν σας υπηρετεί! Είναι αυτός που δεν υπακούει στις προσταγές σας!!!

- Χρειάζεστε χερσαίες δυνάμεις και τώρα θα τις έχετε από την Τουρκία!!!!

- Αυτό είναι το σχέδιό σας και μη παριστάνετε εδώ τις μωρές παρθένες!!!

- Αλλά ένα να ξέρετε, ότι οι λαοί δεν θα σας κάνουνε τη χάρη!!!

Τρίπολη 1-10-2014

Τάσος Παπαζαχαρίας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...