Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εύγε Αρκάδες!

Εύγε Αρκάδες!

Ένα σπουδαίο επίτευγμα συντελέσθηκε πριν λίγες ημέρες στην Αρκαδία, συγκεκριμένα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, και αποτελεί πηγή υπερηφάνειας και ικανοποίησης για τους Αρκάδες όπου Γης, την Αρκαδία και την ευρύτερη περιοχή, γιατί αναβαθμίζει καίρια το Νοσοκομείο και θα σώζονται πολλές ζωές! Πρόκειται για την επιτυχή λειτουργία του Αιμοδυναμικού Κέντρου, μετά από χρόνια αγώνων των Παναρκάδων και της μεγάλης Δωρήτριας κας Γιαννούλας Γκουντάνη που χωρίς αυτήν δεν θα είχε δημιουργηθεί το Αιμοδυναμικό Κέντρο!

Και αξίζουν μεγάλοι έπαινοι πρώτιστα στην κα Γκουντάνη, στο ΔΣ του Νοσοκομείου με Διοικητή τον κ. Ν. Χρόνη, στο Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου κ.Δ.Χρυσό και τους συνεργάτες του, στη Διοίκηση της ΠΟΑμερικής, και ιδιαίτερα στον τ.Πρόεδρο κ.Γ.Ρεβελίωτη και στα μέλη του ΔΣ κκ.Γ.Σουρούνη, Α.Συρεγγέλα, Α.Παπαντωνίου, Δ.Φίλιο, που με τα συνεχή ταξίδια τους και τις άοκνες προσπάθειές τους συνέβαλαν αποφασιστικά στην υλοποίηση του Εργου, αλλά και στη νέα Διοίκηση υπό τον κ.Κ.Καπόγιαννη, που συναίνεσε στις προσπάθειες, καθώς και στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, που έστερξε να πάρει τις απαραίτητες αποφάσεις για την πρόσληψη ειδικευμένου προσωπικού κ.λπ. Επίσης, στα Αρκαδικά ΜΜΕ που πρόβαλαν το ζήτημα συνεχώς.

Ακόμη, το παραπάνω επίτευγμα σηματοδοτεί την ανάγκη συνέχισης των προσπαθειών για την επίλυση και των άλλων σοβαρών προβλημάτων που εκκρεμούν χρόνια στο Νοσοκομείο, και πιο συγκεκριμένα, το κυλικείο από το οποίο το Νοσοκομείο θα έχει σημαντικό εισόδημα, τα αναξιοποίητα υπερσύγχρονα μηχανήματα και τα κληροδοτήματα που είναι παγιδευμένα σε πολύπλοκους νομικούς δαιδάλους, το πάρκο, κ.ά., καθώς και την ανάγκη να υπάρξουν μιμητές της κας Γκουντάνη. Τέλος, το παραπάνω επίτευγμα αποτελεί ορόσημο-σύμβολο για το τι μπορούν να επιτύχουν οι Αρκάδες όταν είναι ενωμένοι και οργανωμένοι!

Ιδιαίτερα, στις δραματικές συγκυρίες που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας, το παραπάνω επίτευγμα αποτελεί και κάλεσμα για περαιτέρω αγωνιστικότητα με ενότητα και ομοψυχία! Οι Αρκάδες, οι κατά τον Αριστοτέλη, «φύλακες της Δικαιοσύνης» δίνουν, αξιέπαινα, το παράδειγμα!

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...