Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στο ναυάγιο της θάλασσας, έχεις ελπίδα. Στο ναυάγιο της πολιτικής;

Στο ναυάγιο της θάλασσας, έχεις ελπίδα. Στο ναυάγιο της πολιτικής;
Τι ήτανε και αυτό το ναυάγιο της θάλασσας ,μαύρισε τις καρδιές όλων μας μέρες γιορτινές. Λύπη, απελπισία, συμπόνια ,θυμό για τους ανθρώπους που χάθηκαν αλλά και κάποια ελπίδα για τους αγνοούμενους και περισσότερους επιζώντες.


Ίδιο και χειρότερο όμως το ναυάγιο που πέρασε η πατρίδα μας τα τελευταία δύο χρόνια με ναυαγούς όλους εμάς ,χωρίς ελπίδα ,αφού η κυβέρνηση κατόρθωσε να ρίξει το σκάφος στα βράχια με όλους εμάς μέσα ,απελπισμένους χωρίς ελπίδα σωτηρίας ,ανίκανη να αλλάξει ρότα και να αρκείται για δικαιολογία σε φτηνά πολιτικά και εκβιαστικά διλήμματα, προτάσσοντας κάθε φορά τη Φοβολαγνεία,την Τρομολαγνεία,τη ΣΥΡΙΖΟΛΑΓΝΕΙΑ,την ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΛΑΓΝΕΙΑ.Πίσω από τα παραπάνω και τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα να ελοχεύει η σκέψη τους :"Σκάστε Έλληνες και κολυμπάτε ,εμείς θα σας σώσουμε ",όπου Σώσουμε ,εμείς θα σας Αποτελειώσουμε.

Υπάρχει μια σοφή γραφή στην Αρκαδία που λέει:"ΣΗΜΕΡΟΝ ΕΜΟΥ,ΑΥΡΙΟ ΕΣΟΥ,ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΙΝΟΣ".Aυτοί που συμμετέχουν σήμερα στην κυβέρνηση σε μια άνοστη, ανίερη, αναποτελεσματική και ιδεολογική συμμαχία ΑΠΕΤΥΧΑΝ και για να φτάσουν εκεί συνωμότησαν, έριξαν στη φωτιά και εκπαραθύρωσαν πολιτικά πρόσωπα ,αφού πρώτα για χρόνια τα υπονόμευαν.

Παρά το ναυάγιο τους ,μέχρι και σήμερα έχουν αυτοχρηστεί οι σωτήρες της πατρίδας μας και κάθε άλλη φωνή ,πολιτική πρόταση είναι Πατριδολαγνεία, αποστασία, εθνική μειοδοσία.

Η κοινωνία των πολιτών για το 2015 τους υποδέχτηκε με την παραφρασμένη λαϊκή ρήση "ΓΕΡΟΙ ΦΟΒΟΙ ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ Η ΣΕΙΡΑ".

H ελπίδα υπάρχει σε όλους και εμείς θα καθορίσουμε την τύχη μας ,θα προσπαθήσουμε η ψήφος μας και η βοήθεια μας να ενισχύσουν αυτούς ,που οι κυβερνώντες σήμερα αποκαλούν ακραίους, επικινδύνους, πατριδοκάπηλους, ανίκανους, αλαζόνες ή και με το όνομα τους ακόμα απαξιωτικά Αλέξηδες ή Γιωργάκηδες.

Μπορούμε αγαπητοί Αντώνιε και Ευάγγελε ,να αναδείξουμε μετά τις 25 Γενάρη πολιτική πρόταση και προσπάθεια με αριστερή σκέψη και πρωτοβουλίες ή σε κάθε περίπτωση κεντροαριστερά, η οποία θα αγωνιστεί δε θα παρακολουθεί και γιατί θα δώσουμε όλοι εμείς άφοβα την ψήφο μας να προσπαθήσει και να επιτύχει σε μια δημοκρατική σοσιαλιστική προσπάθεια κινηματικού χαρακτήρα.

Δεν είναι δυνατόν πλέον εξαιτίας σας για το 2015 να ευχόμαστε στους εαυτούς μας να είναι χρονιά χωρίς απελπισία, ανασφάλεια, σωματικά και ψυχικά ζωντανοί -νεκροί. Είμαι σίγουρος ότι η Ελπίδα θα γίνει πραγματικότητα και όπου να ΄ναι θα σημάνουν οι Καμπάνες! και θα ΄ρθει η Αλλαγή,με το επόμενο Πολιτικό Βήμα.

Τρίπολη ,1/01/2015

Βασίλης Μπρακουμάτσος

Δικηγόρος

8 σχόλια

  • πρ32
    πρ32 Δευτέρα, 05 Ιανουαρίου 2015 00:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Γραψε και κανένα άρθρο για τον Σμυρνιωτη. Τόσο γρήγορα τον ξέχασες. ..

  • Δημητρης
    Δημητρης Κυριακή, 04 Ιανουαρίου 2015 11:38 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΑΝΤΩΣ ΧΤΕΣ ΥΠΗΡΞΕ ΠΗΓΑΔΑΚΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΜΠΡΑΚΟΥΜΑΤΣΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ Ο ΜΠΡΑΚΟΥΜΑΤΣΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ

  • Γιαννης
    Γιαννης Κυριακή, 04 Ιανουαρίου 2015 01:35 Σύνδεσμος σχολίου

    ο Μπρακουματσος πάντα ήταν ξεκάθαρος και μια ζωή φίλος και υποστηρικτής του Γιώργου προφανώς ένα άρθρο έγραψε για τη στήριξη του στο Παπανδρέου και όπως είναι γνωστό στις οποίες συναντήσεις συμμετείχε ήταν σαφής να προκριθούν και να είναι υποψήφιοι νέα πρόσωπα απο την κοινωνία της Αρκαδίας.

  • Μαυροσκορδάτος
    Μαυροσκορδάτος Σάββατο, 03 Ιανουαρίου 2015 16:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν ξερω αν ειστε καλος με τη δικηγορια,παντως για την πολιτικη ειστε μαυρα μεσανυχτα κ. Μπρακουματσο.παλαιοκομματικος,με βλεψεις δυο βηματων προς ιδιον οφελος!καλη σου νυχτα και σενα...

  • Πάνος
    Πάνος Σάββατο, 03 Ιανουαρίου 2015 00:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Ελα βρε. τι λες τωρα ? Κλωτσιες που θες κι εσυ !!!

  • Νικος!!!!!!!!
    Νικος!!!!!!!! Παρασκευή, 02 Ιανουαρίου 2015 22:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Bασιλη ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑ..........Με το παλιο ΠΑΣΟΚ εσυ και καποιοι αλλοι σωτηρες τα ... πηγαιναν στο Γιουκο χωμενα ....εσυ εφτασες και περιφεριαρχης Νοτιου Αιγαιου ....χωρις κανα να ξερεις μπανιο!!!!!!!!!!!!!!!Μετα το τελος στο Αρμα Σμυρνιωτη με την Αδερφη σου Αντιδημαρχο τωρα στο Παυλη!!!!!!!!!!!!! Φτανει ρε φιλε μην τρως και απο τα οστα που εχουν μεινει στο ΠΑΣΟΚ.....Δεν σε εχει κανενα ς αναγκη ουτε εσενα ουτε τις σκεψεις σου !!!!!!!Κρατατες για τον εαυτο σου και αυτους που νομιζεις οτι σε ακουν.......Φιλακια!!!!!!!!!!!!!!

  • provokatoras
    provokatoras Παρασκευή, 02 Ιανουαρίου 2015 21:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Δε θα είχες γλώσσα σήμερα αν το Δεκέμβρη τον είχαν αφήσει οι Ευρωπαίοι να κάνει το δημοψήφισμα. Έπρεπε να τον αφήσουν να καταστρέψει τη χώρα ολοσχερώς?? Όταν μπορούσε να κάνει κάτι , τότε που το χρέος ήταν σε ξένα χέρια αυτός καμάρωνε και έταξε λαγούς, όταν πήγε στο εξωτερικό είπε πως κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα , τώρα τι έγινε ? πάψαμε να είμαστε διεφθαρμένη χώρα ??? ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΧΩΡΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ !!!!!!!!

  • ΨΨΨ
    ΨΨΨ Παρασκευή, 02 Ιανουαρίου 2015 20:41 Σύνδεσμος σχολίου

    ΦΑΝΗΚΕ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΤΡΕΧΕΙ....

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...