Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η ΠΟΕ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της!

Η ΠΟΕ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της!
Την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015, στα γραφεία της στην οδό Τζωρτζ, η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος έκοψε την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη πίτα της παρουσία επισήμων και πολλών δεκάδων κόσμου.
 
Ο Πρόεδρος κ Β. Γιαννακάκος, αφού χαιρέτησε το πυκνό ακροατήριο, αναφέρθηκε επιγραμματικά στη λίαν επιτυχή συμμετοχή της ΠΟΕ στο περσινό Παγκόσμιο Συνέδριο των Παναρκαδικών Ομοσπονδιών, επισημαίνοντας, ιδιαίτερα, το ψήφισμά της για τα εθνικά μας θέματα, καθώς και τις προσπάθειες όλων των εμπλεκομένων για την αναβάθμιση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου και ειδικότερα για τη σπουδαία δωρεά της κας Γιαννούλας Γκουντάνη.
 
Τέλος,
κάλεσε όλους σε κινητοποίηση για συνέχιση των παραπάνω προσπαθειών καθώς και άλλων για τη γενικότερη ανάπτυξη της Αρκαδίας. Σημειωτέον, το Καλοκαίρι του 2018 θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Παγκόσμιο Παναρκαδικό Συνέδριο στην Τρίπολη την προεδρία του οποίου θα έχει η ΠΟΕ.
 

Χαιρετισμό απεύθυναν ο υπουργός κ. Κωνσταντινόπουλος, ο Αντι-Περιφερειάρχης κ. Γιαννακούρας, ο Δήμαρχος κ. Γιαννόπουλος και ο εκπρόσωπος της ΠΟΑμερικής κ.Καραφωτιάς, ο οποίος αφού μετέφερε το χαιρετισμό και τις ευχές της νέας Διοίκησης της ΠΟΑ, εξήρε την πολύτιμη συνεργασία και προσφορά όλων των Αρκαδικών Ομοσπονδιών για την επιτυχία του περσινού Παγκόσμιου Συνεδρίου, καθώς και την καίρια συμβολή της ΠΟΑ, του ΔΣ του Παναρκαδικού Νοσοκομείου και του Υπουργείου Υγείας για την αξιοποίηση της δωρεάς της κας Γκουντάνη.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης οι υποψήφιοι Αρκάδες βουλευτές Αρκαδίας και Αθηνών κκ Ατζινάς, Καρβελάς, Παναγιωτόπουλος, Τατούλη, Τσιόδρας. Επίσης οι Δημοσιογράφοι κκ Γιαννακούρας και Καλύβας, ο τ. Πρόεδρος κ. Μπάρλας, πρόεδροι συλλόγων κ.ά.


ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...