Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι νεκροί μέσα από τους τάφους, οι αγνοούμενοι στα πεδία των μαχών και το αίμα των εκτελεσμένων, μάς καλούν σε επαγρύπνηση!

Οι νεκροί μέσα από τους τάφους, οι αγνοούμενοι στα πεδία των μαχών και το αίμα των εκτελεσμένων, μάς καλούν σε επαγρύπνηση!
Σαν σήμερα στις 30-4-1945 ο κόκκινος στρατός της τότε Σοβιετικής Ένωσης, έβαζε τέρμα στον πιο αιματηρό πόλεμο που γνώρισε ποτέ η Ανθρωπότητα!


Τα Σοβιετικά στρατεύματα τη μέρα εκείνη, με επικεφαλής τον στρατάρχη Ζούκοφ, μπήκαν στο Βερολίνο και ανάρτησαν τη κόκκινη σημαία στο ψηλότερο σημείο του Ράϊσταγκ, της βουλής της Γερμανίας πριν από τον Χίτλερ, αφού όταν επικράτησε την είχε καταργήσει, πατώντας στο κεφάλι το δηλητηριώδες φίδι του ναζισμού, που αφού σκόρπισε το πόνο και το θάνατο στην Ανθρωπότητα, τελικά ηττήθηκε από το κόκκινο στρατό και μπήκε τέλος σε κείνη την σχετικά πρόσφατη Ανθρωποθυσία!

Ο πόνος και το αίμα εκείνης της Ανθρωποσφαγής, των πενήντα εκατομμυρίων ψυχών, ας είναι πάντοτε νωπά στη μνήμη μας, ώστε να αποτρέπουμε κάθε φορά τα σχέδια του παγκόσμιου οικονομικού κατεστημένου, που όταν θέλει να ξεπεράσει τις δυσκολίες του, χρησιμοποιεί τον φασισμό και το νεοναζισμό, σε βάρος των συμφερόντων των λαών, ανεξάρτητα από τα φιλολαϊκά συνθήματα που χρησιμοποιεί μέχρι να κάνει τη δουλειά του!

Οι χήρες και τα ορφανά, οι χαροκαμένες μάνες και πατεράδες, που περίμεναν τα παιδιά τους από τα μέτωπα του πολέμου και που δεν γύρισαν ποτέ, δεν υπάρχουν πια για να μας θυμίζουν τη τραγωδία που δημιούργησε ο ναζισμός και τα παρακλάδια του!

Οι γκρεμισμένες πόλεις και τα ισοπεδωμένα χωριά, υπάρχουν μόνο στις φωτογραφίες!

Ο κροταλισμός των ναζιστικών πολυβόλων που εκτελούσαν καθημερινά τους πατριώτες αντιστασιακούς, δεν ακούγεται πια!

Οι κρεμασμένοι στις πλατείες των χωριών και των πόλεων από τους ναζί, δεν αιωρούνται πια στο φύσημα του αέρα!

Η μυρουδιά της καμένης Ανθρώπινης σάρκας από τις θηριωδίες των ναζί, δεν την αισθανόμαστε πλέον κάθε τόσο στην ατμόσφαιρα, όπως συνέβαινε τότε!

Τι υπάρχει όμως στις μέρες μας, που να είναι διατεθειμένο να ανάψει ξανά, όπως τότε το φιτίλι μιας νέας πολεμικής σύρραξης, με τις γνωστές συνέπειες σε βάρος των φτωχών και αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων???

Υπάρχουν σε κάθε χώρα οι νοσταλγοί και υποστηρικτές του ναζισμού και του φασισμού και προπαντός οι προστάτες τους (οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο)

που μπορεί στις εύκολες μέρες της άνετης κερδοσκοπίας σε βάρος των λαών, να κρατάει στην άκρη τις δυνάμεις αυτές, όμως στις πρώτες δυσκολίες, τις βγάζει από το περιθώριο και τις κάνει πρωταγωνιστές των πολιτικών εξελίξεων, προωθώντας τα σκοτεινά του και δολοφονικά του σχέδια ενάντια στην εργαζόμενη Ανθρωπότητα!!!

Τελειώνοντας, όπως οι πατεράδες μας που το έζησαν και μάτωσαν από το αληθινό πρόσωπο του ναζισμού και του φασισμού, με το τέλος του πολέμου βροντοφώναξαν

ΠΟΤΕ πια φασισμός!
ΠΟΤΕ πια ναζισμός!
ΠΟΤΕ πια πόλεμος!

Έτσι και μεις σήμερα ας παραμένουμε σε εγρήγορση ώστε να αποτρέψουμε παρόμοια σχέδια των σκοτεινών οικονομικών κύκλων της χώρας μας και όχι μόνο!!!

Τρίπολη 30-4-2015 Τάσος Παπαζαχαρίας
http://www.tasospapazax.blogspot.com/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...