Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βουλώστε το, επιτέλους!

Βουλώστε το, επιτέλους!
1924795 10205904959724602 7165244721104073758 n
Γράφει ο Μηνάς Αρτόπουλος


Με ποιο δικαίωμα ο Γιούνκερ (και ο κάθε … Γιούνκερ), μπορεί να προχωρά σε ωμές παρεμβάσεις, για εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας;
Με ποιο δικαίωμα, μπορεί να κουνά επιδεικτικά το δάχτυλο στον Ελληνικό Λαό;
Ποιος νομίζει ότι είναι;

Με ποιο δικαίωμα, μπορεί να εκβιάζει το λαό της Ελλάδας, ότι αν δεν ψηφίσει «ΝΑΙ», αυτό θα σημάνει αυτοκτονία;
Επιτέλους, ήρθε η ώρα, ο κόσμος να πει σε όλους αυτούς: «Βουλώστε το. Σκάστε και αφήστε μας να αποφασίσουμε εμείς για το μέλλον μας».
Το αν η Ελλάδα θέλει να πει «ΝΑΙ» ή «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα, αυτό θα το αποφασίσουν οι Έλληνες πολίτες. Δεν χρειάζονται κανέναν «πατερούλη» να τους πει τι θα κάνουν.
Μάς εκβιάζουν και μάς φοβίζουν επί πέντε χρόνια. Ήρθε η ώρα να βγάλουν το σκασμό. Έστω και για λίγες μέρες …

10 σχόλια

  • Βρείτε το μέτρο!
    Βρείτε το μέτρο! Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015 15:42 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΑΛΕΚΟΣ σωστός! Δεν έχουμε βέβαια λόγο να μην κρατάμε την υπερηφάνειά μας και να σερνόμαστε, σε όσο δύσκολη θέση και να είμαστε. Μεταξύ της δουλικότητας όμως και των (δήθεν) επαναστατικών και ανεδαφικών μεγαλοστομιών υπάρχει και μια μέση οδός!! Ο τζόγος εννοείται απορρίπτεται, και προκαλεί μόνο θυμηδία.....

  • Πολλά ζητήσαμε................
    Πολλά ζητήσαμε................ Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015 13:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν λες να αλλάξει κάτι αναφέρεσαι στη δραχμή που αυτή τη στιγμή ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να κόψεις μόνος σου έτσι απλά, και που σε βγάζει και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης? Ψάξτο και θα δεις....και μετά μίλα μας για αλλαγές. Το να υπάρχει μια κυβέρνηση που με αξιοπρέπεια και με διάθεση ουσιαστικής συνεννόησης, με τόλμη και αποφασιστικότητα για μεταρρυθμίσεις, που να μπορεί και να θέλει να συνδιαλαγεί με τους εταίρους και να συνεχίσει την Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας θέλουμε!

  • ΑΛΕΚΟΣ
    ΑΛΕΚΟΣ Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015 12:34 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ . ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΤΕ ΣΑΝ ΡΑΓΙΑΔΕΣ.
    ΤΟ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΞΩ.
    ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ.
    ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΩΡΙΣ ELA ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΑΙΤΗΤΑ ΑΠΟ ECB ΣΕ ΕΥΡΩ ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΘΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΩΣ ΕΓΓΥΗΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ELA. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΕΣ.

  • ΔΜΜΗΤΡΗΣ
    ΔΜΜΗΤΡΗΣ Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015 11:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Να με ποιό δικαίωμα.....διάβασε μερικά σχόλια και θα καταλάβεις.Τα ΑΤΜ,το όχι στην αρχή του ψηφοδελτίου κλπ.Νάχαμε να λέγαμε.ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ στιψήματος,ανεργίας,ανασφάλισης,αυτοκτονιών,απελπισίας και,και,και......τίποτα!!Το όχι στην αρχή του ψηφοδελτίου μας μάρανε.....Κατάλαβες κύριε Αρτόπουλε?ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ "ΕΤΑΙΡΟΙ"ΜΑΣ.Υπάρχουν βολεμένοι,ραγιάδες και εαυτούληδες,που δε θέλουν να αλλάξει τίποτα.Άς πέφτουν οι καρπαζιές σύννεφο απο "συμμάχους"και "φίλους".ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ!!!

  • Καληνύχτα......
    Καληνύχτα...... Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015 21:51 Σύνδεσμος σχολίου

    @DIMITRIS Kοίταξε να κουνήσεις το κεφαλάκι σου λίγο πέρα δώθε μπας και έρθει το μυαλό σου στη θέση του....Να αποφασίσω εγώ και να μου υποδεικνύει ευθέως το όχι? Η ΕΡΤ να το προπαγανδίζει όλη μέρα? Το ψηφοδέλτιο να το έχει ως πρώτη επιλογή, ενώ από...καταβολής κόσμου σε οποιοδήποτε ερωτηματολόγιο είθισται να πηγαίνει πρώτο το ναι? Βασικά δεν είθισται, λάθος μου, δεν έχω δει ποτέ από το πιο αστείο τέστ σε περιοδικό μέχρι την πιο σοβαρή έρευνα, το όχι να πηγαίνει πρώτα από το ναι....Όσο για την ευθύνη, βλέπουμε που θέλουν να τη ρίξουν οι αποτυχημένοι "διαπραγματευτές" της πλάκας.

  • mike
    mike Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015 20:22 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΤΩΝ ΑΤΜ ΠΟΥ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ!!!!!!

  • DIMITRIS
    DIMITRIS Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015 19:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Οτι να ναι ..... όνομα και πράγμα!!!!! Δεν αποφάσισε τίποτα ο "μικρός πατερούλης" , σου λέει να αποφασίσεις εσύ.Αλλά ΕΣΥ σαν γνήσιος νεοέλληνας θελεις να αποφασίσει κάποιος άλλος και εσύ να μην έχεις ούτε άποψη αλλά ούτε και ευθύνη βέβαια !!!

  • Anonymos
    Anonymos Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015 19:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Εύγε!!!

  • Ότι να ναι.
    Ότι να ναι. Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015 18:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Δίκιο έχεις...Δεν χρειάζονται όντως κανέναν πατερούλη να τους πει τι θα κάνουν...Κι αυτός ο Τσίπρας που πρώτος πήγε να αναλάβει το ρόλο αυτό είναι και πολύ μικρός βρε παιδί μου, για να μας το παίζει πατερούλης!

  • Panos
    Panos Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015 18:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο σου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...