Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

900 σελίδες σε 33 ώρες;

900 σελίδες σε 33 ώρες;
"Σε Δημόσια διαβούλευση τίθεται από την Τετάρτη 22/7 το σχέδιο νόμου του υπουργού Επικρατείας Ν. Παππά και του αναπληρωτή υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Χ. Σπίρτζη, για τις τηλεοπτικές άδειες, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 24/8."
Την παραπάνω είδηση την πήραμε από την ιστοσελίδα του ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ.
Από την Τετάρη 22 Ιουλίου 2015 μέχρι τις 24 Αυγούστου 2015 είναι 33 ημέρες.
Αυτο το χρονικό διάστημα θεωρούν οι κυβερνώντες και ολόκληρο το Δημοκρατικό τόξο, ότι είναι απαραίτητο για να τεθεί σε διαβούλευση( πριν έρθει για ψήφιση στη Βουλη), το νομοσχέδιο που αφορά τις ..........τηλεοπτικές άδειες των καναλιών.
Δεν γνωρίζουμε πόσες σελίδες είναι αυτό το νομοσχέδιο. Εκείνο που γνωρίζουμε είναι ότι, το νομοσχέδιο που συζητήθηκε το βράδυ της 23ης προς 24η Ιουλίου και αφορά την ψήφιση των προαπαιτουμένων, προκειμένου να υπογραφεί το πλέον Εθνοκτόνο μνημόνιο, αποτελείται από 900 σελίδες!
Έρχεται ως κατεπείγον στην Βουλη και καλούνται οι βουλευτές να το διαβάσουν μέσα σε.........33 ώρες και να το ψηφίσουν !
Τώρα αν αυτό το νομοσχέδιο μας πεί ο Χρυσοχοΐδης ότι δεν τον διάβασε, εμείς δεν θα πρέπει να τον δικαιολογήσουμε;
Αλλά και αν αυτές τις διαδικασίες, (όλες οι δυνάμεις
οι Δημοκρατικού τόξου (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ,ΠΑΣΟΚ.ΠΟΤΑΜΙ ) τις θεωρούν Δημοκρατικές), να μας συγχωρούν αλλά εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές δεν ....... θα πάρουμε. Η Βουλή των Ελλήνων δεν μπορεί να νομοθετεί κάτω από τον εξαναγκασμό των Διεθνών τοκογλύφων, ούτε και η Ελλάδα είναι αποικία τους !
Νικόλαος Η.Σκαντζός

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...