Menu
RSS
Τετάρτη, 17/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γιατί ο Μεϊμαράκης, ο Θεοδωράκης και η Γεννηματά επιδιώκουν εναγωνίως να πέσει ο Τσίπρας στα νύχια τους;

Γιατί ο Μεϊμαράκης, ο Θεοδωράκης και η Γεννηματά επιδιώκουν εναγωνίως να πέσει ο Τσίπρας στα νύχια τους;
Γιατί ο Μεϊμαράκης, ο Θεοδωράκης και η Γεννηματά επιδιώκουν εναγωνίως να πέσει ο Τσίπρας στα νύχια τους, με πρόσχημα το ενδιαφέρον τους για τη σωτηρία της χώρας???
Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας με τη συμμετοχή όσο το δυνατό περισσότερων κομμάτων!
Είναι αυτή η έκκληση των κομμάτων της μέχρι χθες αντιπολίτευσης τυχαία???
Είναι τόσο αγαθή???
Είναι τόσο καλοπροαίρετη???
Έχει μέσα της το πόνο αυτών των κομμάτων για τη σωτηρία της χώρας μας και του λαού της???
Όχι βέβαια!

Γιατί αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν θα έφταναν με τις πολιτικές τους, τα τελευταία σαράντα τουλάχιστον χρόνια, τη χώρα μας και το λαό της στη κατάσταση που βιώνουμε σήμερα!
Με λίγη σκέψη και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, ο καθένας μας μπορεί να καταλάβει, τι ακριβώς κρύβεται πίσω από την ευήκοη, κατά τα άλλα αυτή πρότασή τους!
Ξέρουμε πολύ καλά όλοι μας, ότι τα στελέχη και απλοί υποστηριχτές των κομμάτων αυτών, αλλά και τα ίδια τα κόμματα σαν οργανισμοί, είναι χωμένα μέχρι το λαιμό στα οικονομικά σκάνδαλα, στη διαπλοκή, στη διαφθορά, στη φοροδιαφυγή, στο λαθρεμπόριο και στην υφαρπαγή της δημόσιας περιουσίας, σε συνεργασία με τους πιο απίθανους παράγοντες (βλέπε σκάνδαλο Βατοπεδίου επί κυβέρνησης Ν.Δ) !
Η έκθεσή τους σε τέτοιες υποθέσεις, ύψους πολλών εκατομμυρίων Ευρώ ( μόνο Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ έχουν πάρει ως δανεικά και αγύριστα περίπου από 120 εκατομμύρια Ευρώ το καθένα) και μάλιστα με νόμο της συγκυβέρνησης Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ λίγο πριν χάσουν τη κυβέρνηση, φρόντισαν να απαλλάξουν από ευθύνες τους υπεύθυνους των τραπεζών που χορήγησαν αυτού του είδους τα δάνεια, αυτή τους λοιπόν η έκθεση τους κάνει να ανησυχούν, σε περίπτωση αυτοδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος έχει διακηρύξει σε όλους τους τόνους, ότι θα χτυπήσει αυτού του είδους τη διαπλοκή και τη διαφθορά που είναι οι βασικές αιτίες της κακοδαιμονίας της πατρίδας μας!

Έχουν λοιπόν λόγους οι κύριοι αυτοί, που είχαν ως πρωταγωνιστές στα κόμματά τους ανθρώπους όπως ο Παπασταύρου στη Ν.Δ και Βενιζέλος στο ΠΑΣΟΚ, να επιζητούν παντοιοτρόπως την είσοδό τους στη νέα κυβέρνηση, με τον ένα η τον άλλο τρόπο, ώστε να εκβιάζουν καταστάσεις και πρωθυπουργούς και να μη τους αφήνουν να ξεσκεπάσουν αυτά και άλλα μεγαλύτερα σκάνδαλα με την απειλή του γκρεμίσματος της κυβέρνησης!
Γι αυτό ο Τσίπρας δηλώνει σε κάθε ευκαιρία, ότι με τα κόμματα της διαπλοκής, της διαφθοράς και όλων των κακών που επισώρευσαν στη χώρα μας, δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε σε μία κυβέρνηση, γιατί θα είναι έτοιμοι οι άνθρωποι αυτοί, να τραβήξουν το χαλί του πρωθυπουργού κάτω από τα πόδια του, κάθε φορά που θα φτάνουμε και θα ζητάμε ευθύνες, σε αμαρτωλές υποθέσεις του παρελθόντος!
Πολλά μπορούν να γραφτούν σχετικά με αυτή την υπόθεση, αλλά λιγότερα μπορεί να κάνει ο καθένας μας τη μέρα των εκλογών στις 20-9-2015, δίνοντας με τη ψήφο του μία ισχυρή πλειοψηφία στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα , ώστε με λυμένα τα χέρια του να μπορέσει να βάλει τέλος στη λερναία Ύδρα της διαφθοράς και της διαπλοκής που έφερε τη χώρα μας σ αυτή τη άσχημη κατάσταση!!!

Τρίπολη 1-9-2015
Τάσος Παπαζαχαρίας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...