Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Τρέχα, τρέχα, τρέχα … Αρχηγέ»

«Τρέχα, τρέχα, τρέχα … Αρχηγέ»
Κάτι τέτοιο φαίνεται πως φώναζαν ορκισμένοι θαυμαστές αριστερά και δεξιά στα σκαλιά όπου ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε τον Άδωνι Γεωργιάδη να μπαίνει τρέχοντας στα γραφεία της λεωφόρου Συγγρού, για να προλάβει να καταθέσει την υποψηφιότητά του.
Σαν άλλος ... Κεντέρης, σαν σπάνιο μπλε (λόγω κόμματος) ζαρκάδι της Νέας Δημοκρατίας, σαν τον Ερμή (που του αρέσει κιόλας) με φτερά στα πόδια, σαν κογιότ κάλπασε να προλάβει να υποβάλει την υποψηφιότητα.
«Τρέχα, τρέχα, τρεχα.... Αρχηγέ».
Λίγο νωρίτερα είχε γράψει στο twitter «Επειδή με ρωτούν για τις υπογραφές, είμαστε στις 45, όσα μέλη της ΠΕ θεωρούν ότι αξίζει άλλη μία υποψηφιότητα ας προσέλθουν.» Έπεσε το twitter μιας και για πρώτη φορά εκατομμύρια χρηστές προσπάθησαν να στείλουν τις υπογραφές τους.
Μετά από αυτό ειδικό hashtag ετοιμάζουν οι υπεύθυνοι του twitter παγκοσμίως με το όνομα #signature_for_Adwnis.
Αφού τις βρήκε και λίγο πριν με την ταχύτητα του φωτός τρέξει, "μες στην τρελά του την τόση" που λέει και η αοιδός, πρόλαβε να ΞΑΝΑ ποστάρει «Τις βρήκα, πάω».
Αυτό δεν είναι Παρασκευή, Αυτό είναι εθνική εορτή. Σε γνωρίζω από την όψη του «αρχηγού» την τρομερή.
Στην διάρκεια της διαδρομής άρχιζε να φωνάζει «με λιγουρεύεστε; Με λιγουρεύεστε; Τρεξτε μαζί μου να με ψηφίσετε. Ουφ, λαχάνιασα κι εγώ από την αγωνία της περιγραφής.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από τα γραφεία της ΝΔ, λίγη ώρα έπειτα από την υποβολή της υποψηφιότητάς του, έκανε λόγο για μια από τις πιο σημαντικές εβδομάδες της ζωής του, σημειώνοντας ότι ήταν ιδιαίτερα δύσκολη η συλλογή των υπογραφών.
Εμ, δεν μάζευες και εσύ σαλιγκάρια που έχει βρέξει κιόλας αμέσως θα τα έβρισκες.
Συμφώνα με έγκυρες πηγές αυξήθηκαν οι εισαγωγές στα έκτακτα περιστατικά των νοσοκομείων με στραμπουλιγμένα δάχτυλα.
Τόση ήταν η ανάγκη του...... κόσμου να υπογράψει.
Παράλληλα, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για το γεγονός ότι η υποψηφιότητά του έγινε δεκτή, παρά το γεγονός ότι την κατέθεσε με 3-4 λεπτά καθυστέρηση, αφού, όπως εξήγησε, κατάφερε να συγκεντρώσει τις υπογραφές κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.
Εμείς ευχαριστούμε που το δεχτήκατε, εμείς. «Όποιος και αν βγει θα είναι άξιος, αν δεν είμαι εγώ, αλλά βέβαια πιστεύω πως θα είμαι εγώ...», δήλωσε. Σαν την Άντζελα και αυτός δυο μύθοι, ίδιες δηλώσεις.
Κλείνοντας ένα θα πω «Έβγα, έβγα, έβγα..... αρχηγέ».
Μ.Σ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...