Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γιαγιά Ευρώπη, οι Τζιχαντιστές είναι εδώ! Εσένα, πού είναι τα παιδιά σου;

Γιαγιά Ευρώπη, οι Τζιχαντιστές είναι εδώ! Εσένα, πού είναι τα παιδιά σου;
Να με συγχωρείς που σε αποκαλώ γιαγιά, αλλά είναι μία πραγματικότητα.
Το κακό δεν είναι ότι είσαι μόνο γιαγιά. Είσαι και γριά. Μια γριά, άρρωστη, κακάσχημη φαφούτα, αχτένιστη με μπαλωμένα ρούχα.
Κάποτε είσουν νέα ακμαία, κραταιά και παντοδύναμη.
ΚΑΠΟΤΕ !
Κάποτε είσουν και όμορφη !
Κάποτε όταν περνούσες όλοι έλεγαν, κοιτάξτε, περνάει η Ευρώπη!
Κάποτε εκεί γύρω στα 1800, τα παιδιά σου αποτελούσαν το 20% του παγκόσμιου πληθυσμού, σήμερα μετά βίας αγγίζουν το 5% !
ΚΑΠΟΤΕ !
Κάποτε στο όνομα της πίστης σου, οργάνωνες μέχρι και σταυροφορίες, για να απελευθερώσεις τους Αγίους τόπους από τους «άπιστους»
Κάποτε εξορμούσες εναντίον άλλων λαών τους σφαγίαζες τους κατακτούσες και καταλήστευες τον πλούτο και πέρναγες καλά τρώγοντας το φαγητό των άλλων.
Κάποτε έκανες πολλά παιδιά που ήταν όλα δραστήρια και δυναμικά και όταν χρειαζόταν ήταν και φοβεροί πολεμιστές.
Τώρα περιορίζεσαι στο ένα, ή στην καλύτερη περίπτωση στα δύο, αλλά και αυτά είναι μαμμόθρευτα, καλομαθημένα, «άψητα» και πλαδαρά. Μα το κυριότερο είναι, που δεν έχουν πίστη και ιδανικά.
Είναι τα παιδια της ήσσονος προσπάθειας. Είναι τα παιδιά του περνάω καλά, της διασκέδασης, του μαμ, κακά, κοκό και.....νάνι.
Σε βλέπουν που γέρασες πλέον και δεν μπορείς και δεν κάνουν τίποτε για να σε βοηθήσουν.
Όλα αυτά τα είδαν οι εχθροί σου! Είδαν τις αδυναμίες σου. Ξεκίνησαν από μακριά και ήρθαν στην πόρτα σου ! Τους είδες ! Ήρθαν να σε κατακτήσουν, να σε υποδουλώσουν και να σου αλλάξουν την πίστη !
Σε μισούν θανάσιμα και θέλουν να τα γκρεμίσουν όλα, ώστε τίποτα στο μέλλον να μην θυμίζει, ότι κάποτε ζούσες εσύ εδώ.
Είναι πολλοί, είναι νέοι, είναι φανατισμένοι, είναι αποφασισμένοι να πεθάνουν προκειμένου να εξαφανίσουν εσένα από τον χάρτη. Σε θεωρούν άπιστη και διεφθαρμένη. Πιστεύουν ότι δεν σου αξίζει να ζείς, εξ’ αιτίας του τρόπου που ζείς.
Τις γυναίκες σου τις θεωρούν πόρνες που τους αξίζει ο......βιασμός !
Αμφισβητούν σφόδρα, αυτό που εσύ αποκαλείς αρχές και αξίες του πολιτισμού σου.
Πρόκειται για ζώσα εκρηκτική ύλη στην κυριολεξία. Πρόκειται για ατομικές βόμβες με σαρκικό περίβλημα. Πρόκειται για αλαφιασμένα κοπάδια που στον διάβα τους, δεν τα σταματά τίποτα. Το είδες άλλωστε το τι έγινε στο Παρίσι.
Ζώνονται τα εκρηκτικά και με την κραυγή «αποθανέτο η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων» πεθαίνουν, πέρνοντας μαζί τους στον θάνατο τα παιδιά σου.
Τι θα κάνεις γιαγιά ; Πώς θα το αντιμετωπίσεις αυτό;
Τι θα κάνουν για σένα τα παιδιά σου;
Είναι έστω και ΕΝΑ, αποφασισμένο για αρχή, να θυσιάσει έστω το μικρό του δακτυλάκι για σένα και να δώσει έτσι και το παράδειγμα για να το ακολουθήσουν και άλλα; Θα ξεκινήσεις σαν αρχή να αμύνεσαι για να βρείς στη συνέχεια και το χρόνο για να οργανώσεις αντεπίθεση με τα παιδιά σου;
Και όταν λέμε αντεπίθεση, δεν εννοούμε την αεροπορική επιδρομή. Αυτή δεν είναι επίθεση, είναι σαν να προσπαθείς να πολεμήσεις, με όπλο το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης ! Για να αντεπιτεθείς ουσιαστικά, πρέπει να το κάνεις από στεριά περπατώντας. Πρέπει τα παιδιά σου να πατήσουν......τόπους !
Για να αντεπιτεθούν, θα χρειαστεί να βγάλουν τις σαγιονάρες των διακοπών και να φορέσουν άρβυλα ! Αν συμφωνείς, ξεκίνα από τώρα να τους τα αγοράσεις, να τα φορέσουν έγκαιρα, να τα συνηθίσουν τα πόδια τους, για να μην βγάλουν τουλάχιστον κάλους, την κρίσιμη ώρα. ΓΙΑΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ : ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΕΣ!
Νικόλαος Η.Σκαντζός
Πολιτευτής Αρκαδίας
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...