Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με τα ... κρεμμυδάκια μαγείρεψε χτες στη βουλή ο Τσίπρας τον Μητσοτάκη!

Με τα ... κρεμμυδάκια μαγείρεψε χτες στη βουλή ο Τσίπρας τον Μητσοτάκη!
Με τα κρεμμυδάκια τον μαγείρεψε χτες το βράδυ στη βουλή στη συζήτηση για το Ασφαλιστικό ο Τσίπρας τον Μητσοτάκη!
Οι προσδοκίες των Νεοδημοκρατών για επαναφορά στη κυβέρνηση του κόμματός τους με τον νέο αρχηγό τους, χτες το βράδυ κουρεύτηκαν τουλάχιστον στο 80%!
Ο νέος τους αρχηγός παρουσιάστηκε στο κοινοβούλιο και μίλησε για το ασφαλιστικό, χωρίς προτάσεις πρώτα και κύρια, αλλά και διαστρεβλώνοντας την ιστορία υποστήριξε, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για τα δεινά του ασφαλιστικού μας συστήματος και για την άσχημη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια!!
Στις προτάσεις του που τελικά αποκάλυψε, ύστερα από αναμονή πολλών ημερών, ήταν πολύ αποκαλυπτικός για τους στόχους που έχει σαν νέος αρχηγός και βέβαια για τη πολιτική και τα συμφέροντα που εκφράζει τόσο ο ίδιος όσο και το κόμμα του!
Βέβαια οι γνωρίζοντες και όσοι διαθέτουν μνήμη, δεν περίμεναν κάτι το ιδιαίτερο και το πρωτόγνωρο!
Απλά επιβεβαιώθηκαν για τα όσα γνωρίζουν τι πάει να πει νεοφιλελευθερισμός και ποιος είναι ο πολιτικός του εκπρόσωπος στη χώρα μας!
Το πρόβλημα από σήμερα μετατοπίζεται κυρίως στους αγρότες, οι οποίοι αφού δεν υπάρχει πλέον στον ορίζοντα κάποια καλύτερη η έστω ισάξια με αυτή της κυβέρνησης πρόταση, θα πρέπει να επανεξετάσουν τη στάση τους και καλά θα κάνουν να συζητήσουν με τον πρωθυπουργό, ο οποίος πολύ καλά ξεκαθάρισε χτες το βράδυ ότι είναι πρόθυμος να συζητήσει μαζί τους!
Οι αγρότες θα πρέπει να καταλάβουν, πως δεν υπάρχει περίπτωση με το αβαντάζ που τους παρέχουν καθημερινά οι: Καμπουράκης, Οικονομέας, Παπαδάκης, το δίδυμο Λυριτζής και Οικονόμου, η Τρέμη, ο Μπογδάνος, ο Πρετεντέρης, ο Αυτιάς και τόσοι άλλοι, να δοθούν λύσεις στα προβλήματά τους, γιατί οι κύριοι αυτοί καθοδηγούμενοι και εκφράζοντας τα αφεντικά τους, στο μόνο που αποσκοπούν είναι να εκμεταλλευτούν τον αγώνα τους ενάντια στη κυβέρνηση, η οποία προσπαθεί να τους βάλει χαλινάρι στην ασυδοσία που είχαν μέχρι σήμερα!
Τα σκοτεινά τους αυτά σχέδια αποκαλύφθηκαν και χτες, που προτίμησαν να βάλουν και να δείχνουν ότι πιο ευτελές τηλεοπτικό σκουπίδι υπήρχε στο αρχείο τους, παρά να δείξουν τα όσα λέγονταν στη βουλή, ώστε να δοθεί η ευκαιρία στους ξεπαγιασμένους αγρότες να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να καθορίσουν εκ νέου τη στάση τους
Επειδή λοιπόν η υποκρισία έχει κοντά ποδάρια, το σίγουρο είναι ότι οι αγρότες μας γρήγορα θα καταλάβουν ποιος αγωνίζεται και φροντίζει για το μέλλον τους και ποιος τους χρησιμοποιεί σαν όχημα να πετύχει αλλότριους στόχους!
Τρίπολη 27-1-2016
Τάσος Παπαζαχαρίας

1 σχόλιο

  • provokatoras
    provokatoras Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016 14:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Μόνο εσύ έχεις μείνει "τυφλός", "κουφός" και "μουγκός" ή είσαι και ανόητος ???? Ποιος νοιάζεται για "κρεμμυδόσουπες" και άλλες πολιτικές αηδίες πλέον ?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...