Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Περίεργοι και όψιμοι υποστηρικτές της χτεσινής απεργίας!

Περίεργοι και όψιμοι υποστηρικτές της χτεσινής απεργίας!
Όλα τα περίμενα από τους κύκλους της διαπλοκής και της διαφθοράς στη χώρα μας!
Όλα τα περίμενα από τους νοσταλγούς της απόλυτης ελευθερίας, να βουτάνε από τις Τράπεζες χωρίς εγγυήσεις όσα ήθελαν και όποτε ήθελαν!
Όλα τα περίμενα από τους δεξιούς ψάλτες και μόνιμους λιβανιστές μέχρι πρότινος, των αντιλαϊκών πολιτικών!
Αλλά να φτάσουν μέχρι του σημείου να μετατρέψουν τα ημερήσια έντυπά τους (τις εφημερίδες τους) ως παραρτήματα των ύπουλων και σκοτεινών συνομωσιών με στόχο τη κυβέρνηση, αυτό δεν το περίμενα με την έννοια ότι υπέθετα πως θα ενεργούσαν πιο συγκαλυμμένα!
Πρώτη και καλύτερη η εφημερίδα "ΕΣΤΙΑ" Ένα ακροδεξιό έντυπο που μέχρι πρότινος άκουγε για απεργίες και διαδηλώσεις και γέμιζε σπυράκια, αφορίζοντας το παραμικρό σημάδι διαμαρτυρίας του λαού, να βγαίνει και να προβάλει την χτεσινή απεργία και ανερυθρίαστα να υποστηρίζει, ότι ήρθε η ώρα να πάμε σε εκλογές, προκειμένου να απαλλαχτούμε από μία κυβέρνηση με Αριστερό πρόσημο!
Οι άλλες "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" και "ΤΑ ΝΕΑ" όπως δείχνουν και τα παρακάτω πρωτοσέλιδά τους, προβάλουν μεν την απεργία, είναι όμως συγκρατημένες και δεν φανερώνουν όπως η "ΕΣΤΙΑ" τον ενδόμυχο στόχο τους και αθεράπευτο καημό τους!
Το σχέδιό τους είναι γνωστό:
Με κάθε τρόπο και με κάθε μέσον, θεμιτό η αθέμιτο, πρέπει να τελειώνουμε με αυτή τη κυβέρνηση, που τόλμησε να ταράξει τα νερά μας και να βάλει χέρι στην ασυδοσία μας και στην ελευθερία των κινήσεών μας, ώστε να κάνουμε ότι θέλουμε και να υποστηρίζουμε όποιον θέλουμε, εφ όσον βέβαια αυτός, θα υποκλίνεται και θα υπηρετεί τα συμφέροντά μας!
Αυτό το σχέδιο, που όπως είπα, ξεδιάντροπα η 'ΕΣΤΙΑ" το φανερώνει, θα πρέπει οι δυνάμεις εκείνες της Ελληνικής κοινωνίας, που υπέφεραν τόσες δεκαετίες από τη πολιτική που θέλουν και αγωνίζονται για να την επαναφέρουν οι μεγαλοεκδότες και μεγαλοκαναλάρχες, πρέπει οι δυνάμεις αυτές να αντιταχθούν, γιατί διαφορετικά θα ξανακυλήσουμε στο γνωστό τροπάρι να πληρώνουν το μάρμαρο αυτοί που ποτέ δεν έφταιξαν για τη κατάσταση που έχουμε περιέλθει, σαν χώρα και σαν λαός της!
Να προσέξουν λοιπόν και να προβληματιστούν, εάν και κατά πόσο ρίχνουν νερό στο μύλο της αντίδρασης και του αμαρτωλού κατεστημένου της χώρας μας, όλοι αυτοί που πρωτοστατούν με ελαφρά τη καρδία, σε κινητοποιήσεις χωρίς προτάσεις η εναλλακτικές στις προτάσεις της κυβέρνησης, για τα ασφαλιστικό και το φορολογικό των αγροτών και ελεύθερων Επαγγελματιών!
Χαρακτηριστικό στοιχείο για το που το πάνε και αρκετά από τα μπλόκα των αγροτών, είναι οι δηλώσεις ενός νέου αγρότη χτες το βράδυ, σε εκπομπή με τον δημοσιογράφο κο Μέγα στην ΕΡΤ 1, που δήλωσε σε αντιπαράθεση με τον υφυπουργό κο Πετρόπουλο, ότι δεν θέλουμε συντάξεις, δεν θέλουμε τίποτα από τη κυβέρνηση, παρά μόνο να φύγει και να μας αφήσει στην ησυχία μας!
Επειδή οι μέρες που θα ακολουθήσουν, θα είναι ιδιαίτερα δύσκολες για μία κυβέρνηση που έχει τα πάντα απέναντί της και με το μέρος της έχει μόνο τη ψήφο του Ελληνικού λαού, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, γιατί η αντίδραση, η διαπλοκή, η διαφθορά και η σαπίλα του οικονομικού και πολιτικού κατεστημένου της χώρας μας, θα κάνουν και θα χρησιμοποιήσουν τα πάντα, προκειμένου να μη χάσουν τα ερείσματά τους και τους υποστηριχτές τους, που είναι τα κανάλια και οι εφημερίδες τους!
Τρίπολη 5-2-2016
Τάσος Παπαζαχαρίας

11 σχόλια

  • ΗΛΙΑΣ
    ΗΛΙΑΣ Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016 22:12 Σύνδεσμος σχολίου

    ΡΕ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΟΠΡΟΣΚΛΥΛΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ. ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΛΕΠΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΥΘΕΙ

  • χαχα
    χαχα Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2016 10:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Αλλαξε και ονομα ...Τασος Παπαδιοριζας

  • ΝΙΚΟΣ
    ΝΙΚΟΣ Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2016 22:13 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΡΕ ΤΑΣΟ, ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΙΓΟ.
    ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΤΙΙΛΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΕ
    ΔΙΟ.ΡΙ.ΖΑ

  • Μαρία
    Μαρία Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2016 15:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Διαλύσατε τα πάντα στην χώρα για να διορίζετε μονο μερικούς δικούς σας (χειρότεροι κι από την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ),και έχεις ρε Τάσο το θράσος και μιλάς κιόλας

  • Θανάσης παπαγ
    Θανάσης παπαγ Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2016 12:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κανει κρεμαστάρια....
    Τίποτα σοβαρό για τα χάλια μας εχεις να μας πεις; που ειδες εσύ φως στο τούνελ;

  • Η ελπίδα έρχεται
    Η ελπίδα έρχεται Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2016 06:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Μαζέψου Παπαζαχαρία!!!

  • ΡΡΡ
    ΡΡΡ Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2016 23:48 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ?

  • ΤΕΛΗΣ
    ΤΕΛΗΣ Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2016 19:52 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ...ΡΕ ΤΙ ΛΕΤΕ

  • τακης
    τακης Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2016 15:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Εχεις κοψει αλυσο

  • Κ
    Κ Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2016 14:25 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΑΣΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΦΕΣΩΣΑ- ΔΕΝ ΕΠΝΙΓΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ -ΔΕΝ ΦΕΡΟΜΟΥΝ ΣΑΝ ΣΑΤΡΑΠΗΣ- ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΟΤΡΙΠΛΟΘΕΣΙΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΑ ΟΨΙΜΟΣ ΑΠΕΡΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΙΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΦΕΡΟΝΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΔΥΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
    ΚΩΣΤΑΣ
    Υ Γ ΕΛΠΙΖΩ ΤΑΣΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΕΛΘΩ

  • axortagos
    axortagos Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2016 12:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Τάσο κατάντησες γραφικός.Σύνελθε!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...