Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αστυνομική επιχείρηση και τρεις συλλήψεις στην Αρκαδία

Αστυνομική επιχείρηση και τρεις συλλήψεις στην Αρκαδία
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε  στις 6.3.2014, ευρεία αστυνομική επιχείρηση στις ευρύτερες περιοχές της Αρκαδίας και της Κορινθίας, σύμφωνα με το γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε διακόσια σαράντα (240) άτομα, εκ των οποίων διακόσια τρία (203) ήταν ημεδαποί και τριάντα επτά (37) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν εβδομήντα έξι (176) οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά πενήντα επτά (57) άτομα, από τα οποία σαράντα (40) ήταν ημεδαποί και δεκαεπτά (17) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν είκοσι ένα (21) άτομα.
Τα άτομα που συνελήφθησαν, στην Αρκαδία, είναι:
Δύο (2) αλλοδαποί, για καταδικαστικά έγγραφα.
Ένας (1) ημεδαπός, για πρόκληση σωματικών βλαβών.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά εξήντα δύο (62) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και έντεκα (11) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.
Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...