Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στο πίσω μέρος του κεφαλιού πυροβολήθηκε ο 57χρονος που δολοφονήθηκε στην Κορινθία (vd)

Στο πίσω μέρος του κεφαλιού πυροβολήθηκε ο 57χρονος που δολοφονήθηκε στην Κορινθία (vd)

Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία στο Σχίνο Κορινθίας από τους αστυνομικούς ασφαλείας του τμήματος Κορίνθου.

Ειδικότερα 32χρονος ημεδαπός δολοφόνησε τον 57χρονο επιχειρηματία, του οποίου οι συγγενείς έψαχναν τις τελευταίες μέρες και το έκαναν γνωστό την Παρασκευή μέσα από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, "Φως στο Τούνελ".


Ο 32χρονος ήταν συνέταιρος με τον 57χρονο και ο βασικός ιδιοκτήτης επιχείρησης που δραστηριοποιούταν στο Σχίνο. Οι δύο άνδρες είχαν επαγγελματικές διαφωνίες και οικονομικές διαφορές.

Μετά από έντονη λεκτική διαμάχη ο 32χρονος τον πυροβόλησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, χωρίς να υπάρχει πάλη, ουσιαστικά αιφνιδιάζοντας τον. Στη συνέχεια τον πέταξε σε δασική περιοχή μεταξύ Σχίνου - Λουτρακίου.

Σήμερα ομολόγησε την πράξη του, αφού είχε συλληφθεί από χθες ως ύποπτος.

Αφού είπε στους αστυνομικούς πως έγινε, υπέδειξε και το σημείο όπου είχε πετάξει τα κλειδιά του αυτοκινήτου του 57χρονου. Στην περιοχή συνεχίζονται οι έρευνες, για την ανεύρεση περαιτέρω στοιχείων - ευρημάτων.

Επίσης στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το όπλο που δολοφόνησε τον άτυχο επιχειρηματία, ένα περίστροφο και 120 φυσσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

Ο δράστης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Κορίνθου.

Στο πλευρό του ταξίαρχου Αποστολόπουλου Ανδρέα, στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στην Τρίπολη, βρέθηκε και ο διοικητής ασφαλείας Κορίνθου Πιπέρης Βαγγέλης.
 

Β.Π.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Εξιχνιάστηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα, στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης και ενδελεχούς έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, η υπόθεση ανθρωποκτονίας 57χρονου ημεδαπού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός προχθές (15.6.2014) το πρωί, σε δασική περιοχή του Σχίνου Κορινθίας.
Για την εξιχνίαση του εγκλήματος πραγματοποιήθηκαν συντονισμένες αστυνομικές ενέργειες, στο πλαίσιο των οποίων αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν όλα τα στοιχεία, τα δεδομένα και τα ευρήματα που προέκυπταν από την εξέλιξη και την πρόοδο των ερευνών.

Όπως προέκυψε δράστης της ανθρωποκτονίας είναι 32χρονος ημεδαπός, ο οποίος προσήχθη σήμερα (17.06.2014) πρώτες πρωινές ώρες, από την περιοχή του Σχίνου Κορινθιας και συνελήφθη. Κατά την εξέτασή του ομολόγησε και περιέγραψε με λεπτομέρειες την ανθρωποκτονία, ισχυριζόμενος ότι προέβη στο έγκλημα για οικονομικές και επαγγελματικές διαφορές με το θύμα.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, την 9.6.2014 το βράδυ, στο Σχίνο Κορινθίας, ο δράστης πυροβόλησε με πιστόλι τον 57χρονο, στο πίσω μέρος του κεφαλιού, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Στη συνέχεια, μετέφερε, με όχημα ιδιοκτησίας του, το πτώμα του 57χρονου στο σημείο όπου βρέθηκε προχθές το πρωί.

Από τις έρευνες που διεξήγαγαν οι αστυνομικοί εντοπίστηκε επίσης και κατασχέθηκε το όπλο που χρησιμοποίησε ο 32χρονος για τη δολοφονία, το οποίο είχε αποκρύψει σε δασική περιοχή ομοίως στο Σχίνο Κορινθίας.

Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα περίστροφο και συνολικά -120- φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, τα οποία κατείχε παράνομα ο 32χρονος.

Ο συλληφθείς με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Την αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο για τη συγκεκριμένη υπόθεση, διεξάγει το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Δείτε το βίντεο:

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...