Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

4χρονο κοριτσάκι παρασύρθηκε από δίκυκλο στον Πύργο...

4χρονο κοριτσάκι παρασύρθηκε από δίκυκλο στον Πύργο...
Χωρίς να διατρέχει κανένα κίνδυνο για τη ζωή του και με «επιπόλαια» τραύματα, επέστρεψε στο σπίτι του το 4χρονο κοριτσάκι που φέρεται να παρασύρθηκε από διερχόμενο δίκυκλο, χθες το μεσημέρι στον πεζόδρομο μπροστά από τα Δικαστήρια του Πύργου.


   Το περιστατικό συνέβη χθες, λίγο πριν τις 2:00 το μεσημέρι, στον πεζόδρομο, όταν το δίκυκλο, οδηγούμενο από ημεδαπό άνδρα, φέρεται να «χτύπησε» το 4χρονο κοριτσάκι που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σημείο συνοδευόμενο από τη μητέρα του.

Το παιδί έπεσε στο έδαφος και έντρομη η μητέρα άρχισε να ζητά βοήθεια όσων βρέθηκαν στο σημείο και έτρεξαν για βοήθεια. Λίγη ώρα αργότερα, το παιδάκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου όπου από το Παιδιατρικό και το Χειρουργικό τμήμα, μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών από τους γιατρούς, κρίθηκε σκόπιμη η διακομιδή τους στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας, για περαιτέρω έλεγχο.

Εκεί, μετά την πραγματοποίηση μιας σειράς εξετάσεων, διαπιστώθηκε ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για την υγεία του παιδιού, που επέστρεψε με τους γονείς του στο σπίτι του. Ωστόσο, ο οδηγός του δικύκλου, που όπως διαπιστώθηκε από τους Αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, οι οποίοι και επιλήφθηκαν του συμβάντος, δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης, συνελήφθη και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...