Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας για τον Μαζιώτη που η Αστυνομία έψαχνε και στην Αρκαδία! (vd)

Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας για τον Μαζιώτη που η Αστυνομία έψαχνε και στην Αρκαδία! (vd)

Αιματηρή ένοπλη συμπλοκή στο Μοναστηράκι, σήμερα το πρωί, κατά την οποία, εκτός των άλλων, έχει τραυματιστεί ο καταζητουμένος για τρομοκρατική δράση, Νίκος Μαζιώτης.


Να σημειώσουμε ότι τον περασμένο Απρίλιο, το Βήμα είχε γράψει ότι «με τις εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ. να θεμελιώνονται σχετικά με την εμπλοκή της ομάδας Μαζιώτη, πίσω από τις ληστείες σε Κλειτορία και Δώριο σε Αχαΐα και Μεσσηνία, οι έρευνες για τον εντοπισμό τους, περιστρέφονται στις περιοχές των δύο αυτών νομών, της Ηλείας και της Αρκαδίας.»

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, στην περιοχή, από το πρωί, ήταν σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο του σχεδιασμού της ΕΛΑΣ, με την επωνυμία «ΘΗΣΕΑΣ» για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Ύστερα από πληροφορίες για ύποπτο άτομο σε κατάστημα Ερμού και Αθηνάς, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ επιχείρησαν να του κάνουν έλεγχο, αλλά πυροβόλησε εναντίον τους, με αποτέλεσμα να γίνει ανταλλαγή πυροβολισμών. 

Ακολούθησε καταδίωξη και στην οδό Μητροπόλεως 44 έγινε δεύτερη συμπλοκή, κατά την οποία τραυματίστηκε στο πόδι ένας από τους αστυνομικούς και σοβαρά ο ύποπτος, ο οποίος, είναι ο Νίκος Μαζιώτης.


Σε νοσοκομείο της Αθήνας, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, για τις πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκαν και δύο τουρίστες, ένας Γερμανός και ένας Αυστραλός, οι οποίοι δεν διατρέχουν κίνδυνο. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύμα στον μηρό, από σφαίρα.

Στο Θωρακοχειρουργικό Τμήμα, στα Επείγοντα Περιστατικά του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», βρίσκεται φρουρούμενος ο Νίκος Μαζιώτης, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο και πρόκειται, από στιγμή σε στιγμή, να χειρουργηθεί για οστεοσύνθεση βραχίονα.

Ισχυρά είναι τα μέτρα ασφαλείας στο νοσοκομείο, ενώ έχει τροποποιηθεί η εφημερία και όλα τα επείγοντα περιστατικά στο Θωρακοχειρουργικό μεταφέρονται σε άλλα τμήματα.

Αν ο Νίκος Μαζιώτης χρειαστεί να νοσηλευθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, υπάρχει πρόβλεψη, ενώ υπενθυμίζεται ότι στον 10ο όροφο υπάρχει δωμάτιο που είναι διαμορφωμένο ειδικά για τέτοιου είδους περιπτώσεις, από την περίοδο της νοσηλίας του Σάββα Ξηρού.


Η μαρτυρία του αστυνομικού που συνεπλάκη με τον... από Enikos_gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...