Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Στο πόδι» η Αστυνομία στην Πελοπόννησο – Ψάχνει ένοπλους ληστές τράπεζας

«Στο πόδι» η Αστυνομία στην Πελοπόννησο – Ψάχνει ένοπλους ληστές τράπεζας
Συναγερμό έχει σημάνει στην αστυνομία ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε στις 2 το μεσημέρι στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην παραλία Διστόμου Βοιωτίας. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τρείς ένοπλοι οι οποίοι είχαν αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους εισέβαλαν στην τράπεζα λίγο πριν κλείσει, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και άρπαξαν περίπου 300.000 ευρώ.


Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο τύπου τζιπ, παίρνοντας μαζί τους όμως ως όμηρο τον ταμία της τράπεζας. Ωστόσο οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο όμηρος αφέθηκε λίγο αργότερα ελεύθερος από τους δράστες της ένοπλης ληστείας.

Επίσης, το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για να διαφύγουν βρέθηκε και αυτό λίγο αργότερα καμένο κοντά στην Αντίκυρα και εκτιμάται ότι οι δράστες διέφυγαν με άλλο αυτοκίνητο ή με φουσκωτό σκάφος μέσω θαλάσσης.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας σε συνεργασία με το Λιμενικό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ την υπόθεση παρακολουθεί από κοντά και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Στην Πελοπόννησο εστιάζονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών για τους δράστες της ένοπλης ληστείας στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Παραλία Διστόμου Βοιωτίας. Συμφωνά με τις τελευταίες πληροφορίες, οι ληστές, οι οποίοι είχαν πάρει ως όμηρο τον ταμία του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας, αφού έκαψαν το τζιπ μάρκας Toyota τύπου RAV4 με το οποίο διέφυγαν μετά τη ληστεία, επιβιβάστηκαν σε φουσκωτό σκάφος, κοντά στην Αντίκυρα με το οποίο πέρασαν στο κάτω Λουτρό Ξυλοκάστρου.

Εκεί άφησαν ελεύθερο τον όμηρο και διέφυγαν με άγνωστο μέσο. Από την αστυνομία έχουν στηθεί μπλόκα παντού ενώ συνεχίζονται οι έρευνες και στον Κορινθιακό κόλπο από περιπολικά του Λιμενικού.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...