Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε τμήμα παλαιάς επαρχιακής οδού Άργους – Τρίπολης

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε τμήμα παλαιάς επαρχιακής οδού Άργους – Τρίπολης
Η αστυνομία ανακοίνωσε την παράταση της ισχύος της ανωτέρω: 24/2014 Απόφασής μας (απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων, σε τμήμα παλαιάς Ε. Ο. Άργους - Τρίπολης και ειδικότερα από
την 49,000 χ/θ έως την 50,000 χ/θ (περιοχή Αγίων Αναργύρων: από Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων, μέχρι διασταύρωση της Τ. Κ. Νεοχωρίου), λόγω εκτέλεσης τεχνικών έργων, μέχρι την 31-10-2014.

 Η κυκλοφορία των οχημάτων στην παραπάνω οδό, κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα εκτρέπεται από την Επ. Ο. Τρίπολης – ΒΙ.ΠΕ. – Τ. Κ. Νεοχωρίου.

Η διακοπή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται υπό τις κατωτέρω προϋποθέσεις :

- Ο Ανάδοχος του έργου, κ. ΧΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, υποχρεούται καθόλη τη διάρκεια εκτέλεσης των ανωτέρω εργασιών, να τοποθετεί και συντηρεί την κατάλληλη οδική σήμανση για τα εκτελούμενα έργα, προς ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας, αλλά και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων, σύμφωνα με το άρθρο 9 του Ν.2696/99 (Κ.Ο.Κ.)

Οι παραβάτες της παρούσας, η εκτέλεση της οποίας ανατίθεται στους αστυνομικούς, τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ( Ν. 2696/1999 ΦΕΚ 57- Α'), όπως τροποποιήθηκε με το Ν. 3452/2007.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...