Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τροχαίο ατύχημα στο Κορακοβούνι

Τροχαίο ατύχημα στο Κορακοβούνι
Χθες, Τετάρτη 15/10/2014, αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του λίγες δεκάδες μέτρα έξω από το Κορακοβούνι και συγκεκριμένα στην στροφή μετά...
... το γήπεδο Κορακοβουνίου, με πορεία προς το Κορακοβούνι. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο (2) άτομα, οδηγός και συνοδηγός, με προορισμό την Λακωνία, όταν ξαφνικά (δεν θυμάται ο οδηγός) το αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του, χτύπησε σε μια ελιά και αναποδογύρισε σε κτήμα δίπλα του δρόμου. 
Ο οδηγός παραπονέθηκε για κάποιες ενοχλήσεις στον αυχένα, ενώ ο συνοδηγός είναι καλά στην υγεία του. Στο σημείο βρέθηκαν και διασώστες του Ερυθρού Σταυρού που όπως πάντα, πρόσφεραν την πολύτιμη βοήθειά τους στους επιβαίνοντες.



Το παράξενο της υπόθεσης;
Στο ίδιο σημείο, πριν έναν χρόνο, μια μηχανή είχε χάσει τον έλεγχο και είχε βγει εκτός δρόμου. Στην μηχανή επέβαινε ένας γιατρός, ο οποίος σήμερα επισκέφτηκε τον χώρο μαζί με τον πατέρα του, σαν μια προσωπική επέτειος, μία νίκη με την κακοτυχία. Ο γιατρός έγινε μάρτυρας του νέου ατυχήματος, ακριβώς έναν χρόνο μετά το δικό του. 
Ελπίζουμε όλοι οι άτυχοι οδηγοί και συνοδηγοί της στροφής του γηπέδου να είναι καλά στην υγεία τους και του χρόνου ίδια μέρα να είναι μαζί παρέα και προπαντός καλά.
Η ομάδα του KWR εύχεται να μην υπάρχουν άλλα άσχημα περιστατικά στην ίδια στροφή και υγεία στους άτυχους οδηγούς που σήμερα κινδύνευσε η ζωή τους.









(ευχαριστούμε την πολύ καλή φίλη μας Ειρήνη Μ. για το φωτογραφικό υλικό)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...