Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρεις συλλήψεις στην Αρκαδία μετά από αστυνομική επιχείρηση

Τρεις συλλήψεις στην Αρκαδία μετά από αστυνομική επιχείρηση
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε χθες (15.10.2014), ευρεία αστυνομική επιχείρηση στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας και της Αρκαδίας. Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας και Αρκαδίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.


Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε πεντακόσια είκοσι επτά (527) άτομα, εκ των οποίων τριακόσια ογδόντα οκτώ (388) ήταν ημεδαποί και εκατόν τριάντα εννέα (139) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε τετρακόσια πενήντα δύο (452) οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν εξήντα τέσσερα (64) άτομα, από τα οποία τριάντα ένα (31) ήταν ημεδαποί και τριάντα τρία (33) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν δέκα (10) άτομα.

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν:

• Ένας (1) ημεδαπός στην Αργολίδα, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν χρέη προς το δημόσιο ύψους -66.131,11- ευρώ.

• Δύο (2) ημεδαποί στην Αργολίδα, για ναρκωτικά.

• Ένας (1) ημεδαπός στην Αργολίδα, για καταδικαστικά έγγραφα.

• Ένας (1) ημεδαπός στην Αργολίδα, για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.

• Δύο (2) αλλοδαποί στην Αργολίδα, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

• Ένας (1) ημεδαπός ΡΟΜΑ στην Αρκαδία, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.

• Ένας (1) ημεδαπός ΡΟΜΑ στην Αρκαδία, για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.

• Ένας (1) ημεδαπός στην Αρκαδία, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.

Επιπρόσθετα, από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, εξιχνιάστηκαν δύο (2) περιπτώσεις κλοπών και δύο (2) περιπτώσεις αποπειρών κλοπών σε οικίες, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, ενώ για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκαν ισάριθμες δικογραφίες σε βάρος συνολικά τεσσάρων (4) ημεδαπών ΡΟΜΑ, για κλοπή.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά διακόσιες εξήντα οκτώ (268) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, έξι (6) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, οκτώ (8) παραβάσεις για παράνομο υπαίθριο εμπόριο και τέσσερις (4) παραβάσεις για κατάληψη πεζοδρομίου, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης και ηρωίνης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...