Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νεκρός επιχειρηματίας: Πολλά τα αναπάντητα ερωτηματικά ...

Νεκρός επιχειρηματίας: Πολλά τα αναπάντητα ερωτηματικά ...
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Τρίπολης, στο άκουσμα ότι βρέθηκε νεκρός ένας πασίγνωστος επιχειρηματίας, με χτυπήματα στο κεφάλι, το απόγευμα της Κυριακής, σε κεντρικό δρόμο της πόλης.
Η αστυνομία έχει ξεκινήσει ήδη την έρευνά της και το μόνο βέβαιο είναι ότι πρέπει το συντομότερο δυνατό να πέσει άπλετο φως σε αυτό το συμβάν.
Πολλές πληροφορίες φτάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία όμως σε κάθε περίπτωση η αστυνομία είναι εκείνη που πρέπει να δώσει απαντήσεις, να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει όλα όσα ακούγονται.
Πως βρέθηκε στο γραφείο του ο επιχειρηματίας την Κυριακή;
Ισχύει ή όχι ότι είχε προηγηθεί τηλεφώνημα από κάποιο πρόσωπο το οποίο με πρόσχημα ότι θέλει να νοικιάσει ένα χώρο στο κτίριο, τον οδήγησε εκεί; Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε αυτό το τηλεφώνημα ίσως βοηθήσει ουσιαστικά την έρευνα της αστυνομίας.
Ισχύει ή όχι ότι τα χτυπήματα τα δέχθηκε ο επιχειρηματίας μέσα στο γραφείο του και αν ισχύει αυτό, τότε πως βρέθηκε νεκρός έξω στο δρόμο;
Είναι μερικά από τα ερωτηματικά τα οποία ζητούν απαντήσεις. Σε κάθε περίπτωση μεταφέρονται με πάσα επιφύλαξη και η μόνη που μπορεί να τα επιβεβαιώσει ή να τα διαψεύσει είναι η αστυνομία.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...