Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Διακόπτεται η κυκλοφορία από τη Στέρνα μέχρι την Τρίπολη!

Διακόπτεται η κυκλοφορία από τη Στέρνα μέχρι την Τρίπολη!
Η αστυνομία ανακοίνωσε προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα του Αυτοκινητόδρομου: Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα και ειδικότερα από τον Ανισόπεδο κόμβο Στέρνας, έως και τον Ανισόπεδο Κόμβο Τρίπολης Βόρεια και στις δύο (2) κατευθύνσεις και ειδικότερα:
Ø      Από την 21.00 ώρα της Τρίτης (04-11-2014) έως και την 06.00 ώρα της Τετάρτης (05-11-2014), διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Στέρνας (χ.θ. 124,6), έως και τον Ανισόπεδο Κόμβο Τρίπολης Βόρεια (χ.θ. 158,2) και στις δύο κατευθύνσεις (λωρίδες) κυκλοφορίας.
Ø      Καθόλη τη διάρκεια της διακοπής κυκλοφορίας, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ανωτέρω τμήμα του Αυτοκινητόδρομου και στις δύο κατευθύνσεις, θα εκτρέπεται στην παλαιά Εθνική οδό Τρίπολης - Άργους.
Ø      Για τις ανάγκες της εκτροπής, απαιτούνται ρυθμίσεις κυκλοφορίας στους εξής Ανισόπεδους κόμβους:
α. Στέρνας (απαγόρευση εισόδου και αποκλεισμός του κυρίως ρεύματος στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα και εκτροπή της κυκλοφορίας στην παλαιά Εθνική Οδό).
β. Βόρειας Τρίπολης (Απαγόρευση εισόδου και αποκλεισμός του κυρίως ρεύματος στην κατεύθυνση προς Αθήνα και εκτροπή της κυκλοφορίας στην παλαιά εθνική Οδό).
γ. Νεστάνης (απαγόρευση εισόδου και στις δύο κατευθύνσεις)
δ. Νεοχωρίου (απαγόρευση εισόδου και στις δύο κατευθύνσεις).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...