Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βρήκαν το DNA του απαγωγέα της 27χρονης ανιψιάς του Καϋμενάκη

Βρήκαν το DNA του απαγωγέα της 27χρονης ανιψιάς του Καϋμενάκη
Το DNA του ανθρώπου που μετέφερε με μοτοσυκλέτα κοντά στο σπίτι της την 27χρονη ανιψιά μεγαλομετόχου του Αστέρα Τρίπολης, έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικές αρχές, έπειτα από εργαστηριακές εξετάσεις που έγιναν στα ρούχα της απαχθείσας.


Ως γνωστόν έπειτα από την παράδοση των λύτρων από το πατέρα της 27χρονης φοιτήτριας, οι απαγωγείς της έπειτα από ομηρία 10 ημερών την άφησαν ελεύθερη, μεταφέροντάς την μάλιστα με μοτοσυκλέτα σε σημείο κοντά στο σπίτι της στην περιοχή της Κυψέλης.

Το γεγονός αυτό και κυρίως ότι η κοπέλα ήταν αναγκασμένη να έχει αγκαλιά τον οδηγό της μοτοσυκλέτας κατά την διάρκεια της διαδρομής από το κρησφύγετό τους προς την περιοχής της Κυψέλης, αποδείχθηκε τελικά ένα σοβαρό στοιχείο για τους αστυνομικούς, καθώς έχουν αυτή τη στιγμή στα χέρια τους τον γενετικό κώδικα του δράστη.

Ωστόσο και έπειτα από αναδίφηση στα αρχεία γενετικού υλικού που κρατούν στην ΕΛ.ΑΣ δεν διαπιστώθηκε ταύτιση του DNA του δράστη, με αντίστοιχα δείγματα που υπάρχουν στα αρχεία της Ασφάλειας και είναι βέβαια προσωποποιημένα.

Παράλληλα, ιδίου τύπου DNA έχουν στα χέρια τους οι Αρχές και από το φάκελο που είχαν αφήσει οι απαγωγείς σε εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο στην περιοχή της Κυψέλης, ως απόδειξη ζωής από την απαχθείσα προς τους γονείς της- το είχε γράψει η ίδια καθ υπόδειξαν των απαγωγέων της. Στο ίδιο σημείωμα περιλαμβάνονταν και οι χρηματικές απαιτήσεις των ανθρώπων που κρατούσαν φυλακισμένη την 27χρονη φοιτήτρια.

Στο μεταξύ και σύμφωνα με τις πληροφορίες που γίνονται γνωστές και μάλιστα με το «σταγονόμετρο» από τις αρμόδιες Υπηρεσίες, οι έρευνες των Αρχών επικεντρώνονται ακόμα περισσότερο στο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον της 27χρονης, η οποία το τελευταίο διάστημα εργάζονταν σε καφέ κλαμπ, στην περιοχή της Δάφνης.

Οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι πως κάποιος από το φιλικό ή το επαγγελματικό περιβάλλον της κοπέλας έδωσε άθελά τους ίσως πληροφορίες για την οικονομική κατάσταση τις οικογένειας και κυρίως του θείου της απαχθείσας, σε άτομα που δεν έπρεπε.

Μάλιστα ίσως αυτές οι πληροφορίες να έφτασαν στα «αυτιά» ανθρώπων του υποκόσμου που έχουν εμπειρία στο αδίκημα της απαγωγής...

Πηγή: newsit.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...