Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέα καταγγελία για διαρρήξεις σπιτιών στα Άνω Δολιανά

Νέα καταγγελία για διαρρήξεις σπιτιών στα Άνω Δολιανά
Αναγνώστης του «Καλημέρα Αρκαδία» καταγγέλλει ότι «για μία ακόμα φορά, διαρρήκτες άνοιξαν σπίτια στα Άνω Δολιανά Κυνουρίας, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο».


Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, «το φαινόμενο συνεχίζεται για πολλοστή φορά, κοντεύει να γίνει … έθιμο, χωρίς να λαμβάνεται κάποιο μέτρο. Οι κάτοικοι θα πρέπει να πάνε για να ελέγξουν τα σπίτια τους ... καθ’ ότι το χωριό παραμένει άδειο κατά τη χειμερινή περίοδο που οι κάτοικοι είναι στα κάτω Δολιανά...».

Δεν είναι η πρώτη φορά που το «Καλημέρα Αρκαδία» δέχεται και δημοσιεύει καταγγελίες για διαρρήξεις και κλοπές σε χωριά του νομού. Το πρόβλημα αυτό λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις, με την αστυνομία να έχει σοβαρή έλλειψη προσωπικού και να μην μπορεί να βρίσκεται παντού..

Αν κι εσείς θέλετε να κάνετε μία ανάλογη καταγγελία για διαρρήξεις στην Αρκαδία, στείλτε μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...