Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στο ύψος της Κερασίτσας

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στο ύψος της Κερασίτσας
Με δεδομένη την ανάγκη απαγόρευσης της κυκλοφορίας οχημάτων στην εν λόγω οδό, για το διαλαμβανόμενο στο θέμα χρονικό διάστημα, προς πρόληψη τυχόν ατυχημάτων από τους χρησιμοποιούντες την οδό και εργαζόμενους στο οικείο έργο η αστυνομία απαγόρευσε την κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήμα της Ε. Ο. Τρίπολης - Σπάρτης
και ειδικότερα από το 5ο χλμ. (διασταύρωση Αγίου Σώστη) μέχρι το 10ο χλμ (διασταύρωση Κερασίτσας) και αντιστρόφως, λόγω εκτέλεσης εργασιών κοπής δένδρων, που θα πραγματοποιηθούν στο ύψος της Τ. Κ. Κερασίτσας (έμπροσθεν Ι. Ν. Αγίας Μαύρας), το Σάββατο (13-12-2014) και από τις ώρες 08.00-16.00 ή μέχρι την ώρα λήξης των εργασιών.

 Η κυκλοφορία των οχημάτων στην παραπάνω οδό, που κατευθύνονται από Σπάρτη προς Τρίπολης και από Τρίπολη προς Σπάρτη, θα πραγματοποιείται μέσω της Επ. Ο. Τρίπολης-Σταδίου - Αλέας - Κερασίτσας και αντιστρόφως.

 Η κυκλοφορία των οχημάτων, εντός του διακοπτόμενου τμήματος της παραπάνω οδού, θα πραγματοποιείται μόνο για όσους κατευθύνονται από Τρίπολη προς τις Τ. Κ. Τζίβα, Δεμιρίου, Επισκοπής, επιχείρηση κεραμοποιίας ΣΑΚΕΛΑΡΑΚΟΥ κ.α. και αντιστρόφως, οι οποίες (Τοπικές Κοινότητες, επιχείρηση κ.α.) βρίσκονται πλησίον της παραπάνω οδού και πριν το σημείο της πραγματοποίησης των εργασιών κοπής δένδρων (με κατεύθυνση από Τρίπολη προς Σπάρτη).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...