Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εξιχνιάστηκαν δύο κλοπές ηλικιωμένων στη Γορτυνία

Εξιχνιάστηκαν δύο  κλοπές ηλικιωμένων στη Γορτυνία
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, δύο (2) περιπτώσεις κλοπών σε βάρος ηλικιωμένων, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται δύο (2) ημεδαποί ΡΟΜΑ, ένας 26χρονος και μια 30χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης προέκυψε ότι, οι ανωτέρω, την 8.1.2015 και την 18.1.2015, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας, κινούμενοι με φορτηγό όχημα, προσέγγισαν δύο (2) ηλικιωμένους ημεδαπούς και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, που συνολικά ξεπερνά τις -3.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του.
Το μεγαλύτερο μέρος του χρηματικού ποσού βρέθηκε και αποδόθηκε αρμοδίως, ενώ κατασχέθηκε ένα Ι.Χ. φορτηγό όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο, η προέλευση και το νόμιμο κατοχής του οποίου ερευνάται.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.
Την αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...