Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε η 42χρονη που φέρεται να χτύπησε μέχρι θανάτου την πεθερά της (vd)

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε η 42χρονη που φέρεται να χτύπησε μέχρι θανάτου την πεθερά της (vd)
Ενώπιον του Ανακριτή Τρίπολης βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, η 42χρονη γυναίκα που φέρεται να χτύπησε μέχρι θανάτου την 94χρονη πεθερά της.


Η 42χρονη, έφτασε στα δικαστήρια της Τρίπολης, λίγο μετά τη 1.30 το μεσημέρι, χωρίς να κάνει καμία δήλωση, παρά τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου Γιώργου Μουστόγιαννη.

Δηλώσεις δεν θέλησε να κάνει ούτε κατά την αποχώρηση της από το δικαστικό μέγαρο, ενώ ο δικηγόρος της, Ανάργυρος Δήμιζας αρκέστηκε στη δήλωση ότι η πελάτης του πήρε προθεσμία για να καταθέσει απολογητικό υπόμνημα, την προσεχή Παράσεια, στις 12.00 το μεσημέρι.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου, στα τέλη Ιουνίου του 2013 μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρίπολης χτυπημένη και σε κακή κατάσταση μια 94χρονη γυναίκα, στην οποία παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και οδηγήθηκε στο σπίτι της, όπου την επομένη ημέρα κατέληξε.

Ακολούθως, λόγω του αιφνιδίου θανάτου της, διατάχθηκε από το Αστυνομικό τμήμα Τρίπολης που ενεργούσε προανάκριση την διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Ο ιατροδικαστής στην έκθεσή του, ανέφερε ως πιθανή αιτία θανάτου τα χτυπήματα που είχε δεκτή η 94χρονη. Επιπλέον, κατά την προανακριτική διαδικασία προέκυψαν και ενοχοποιητικές μαρτυρίες σε βάρος της 42χρονης, που αναφέρουν ότι χτύπησε την ηλικιωμένη πεθερά της.



Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...