Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συνελήφθησαν τρία άτομα για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών στην Αρκαδία

Συνελήφθησαν τρία άτομα για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών στην Αρκαδία
Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση μεταναστών, συνελήφθησαν χθες (20.6.2015) και πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 32 και 43 ετών αντίστοιχα, καθώς και ένας 25χρονος ημεδαπός.


Σε βάρος των ανωτέρω σχηματίστηκε δικογραφία, από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, για παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, χθες (20.6.2015) και πρώτες πρωινές ώρες, στο 146,8 χιλιόμετροτης Νέας Εθνικής Οδού Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, σε όχημα που οδηγούσε ο 25χρονος και στο οποίο επέβαιναν, ο 32χρονος και ο 43χρονος, διαπιστώθηκε να μεταφέρουν τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν. 

Κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των -130- ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων, καθώς και επτά (7) κινητά τηλέφωνα και το προαναφερόμενο όχημα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...