Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για ναρκωτικά στην Κορινθία

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για ναρκωτικά στην Κορινθία
Συνελήφθησαν, χθες (20.6.2015), στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 22, 24, 33 και 40 ετών αντίστοιχα, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά. Επιπλέον, ο 22χρονος κατηγορείται και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.


Ειδικότερα, χθες και πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, εντόπισαν τον 24χρονο, κατά τη στιγμή που παρέδιδε στον 33χρονο και τον 40χρονο δύο (2) συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης, έναντι του χρηματικού ποσού των -60- ευρώ.

Άμεσα, οι αστυνομικοί επενέβησαν και συνέλαβαν τον 24χρονο και τον 40χρονο, ενώ ο 33χρονος τράπηκε σε φυγή με την ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε ότι, την ανωτέρω ποσότητα κάνναβης την είχε προμηθευτεί ο 24χρονος από τον 22χρονο, ο οποίος μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, εντοπίστηκε χθες (20.6.2015) το πρωί και συνελήφθη, ενώ στο πλαίσιο της επιχείρησης εντοπίστηκε και ο 33χρονος, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Επιπλέον, κατά τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες του 22χρονου και του 24χρονου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
  • Ποσότητα κάνναβης σε συσκευασίες, συνολικού βάρους -58,6- γραμμαρίων.
  • Τσιγαριλίκι κάνναβης.
  • Πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος.
  • Τρία (3) κινητά τηλέφωνα.
  • Το χρηματικό ποσό των -15- ευρώ.

Κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των -60- ευρώ ως προερχόμενα από την τέλεση αξιόποινων πράξεων, καθώς και μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...