Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Εύη Τατούλη είναι το πρόσωπο που εκβιαζόταν από τρεις γυναίκες μέσα από blogs!

Η Εύη Τατούλη είναι το πρόσωπο που εκβιαζόταν από τρεις γυναίκες μέσα από blogs!
Στην εξιχνίαση υπόθεσης εκβίασης και δυσφήμισης, μέσω διαδικτύου και τηλεφωνικών κλήσεων ανακοίνωσε ότι προχώρησε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση η εκβίαση και η δυσφήμιση γινόταν σε βάρος 33χρονης, που δεν είναι άλλη από την Εύη Τατούλη!
Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος τριών γυναικών, ηλικίας 35, 40 και 59 ετών.
Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία της σύμφωνα με την οποία άγνωστα άτομα μέσω αναρτήσεων σε τρία ιστολόγια (blogs), προέβαιναν συστηματικά και δόλια, από τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους στη δυσφήμισή της, ενώ την εκβίαζαν να τους καταβάλει το χρηματικό ποσό των ενενήντα χιλιάδων (90.000) ευρώ, προκειμένου να σταματήσουν να προβαίνουν σε αντίστοιχες δημοσιεύσεις.
 
«Δεν έχω απολύτως τίποτα να κρύψω ή να φοβηθώ και για τον λόγο αυτόν πήρα την απόφαση να απευθυνθώ στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Η υπηρεσία αυτή είναι το αποκούμπι του πολίτη» λέει στην «Espresso» η Εύη Τατούλη.
Σύμφωνα πάντοτε με την Espresso, «ενώ οι απειλές και τα προσβλητικά διαδικτυακά σχόλια εις βάρος της άρχισαν να πληθαίνουν, η κόρη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου απευθύνθηκε προσωπικά στον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, υποστράτηγο Μανώλη Σφακιανάκη και έκανε την καταγγελία για το «μαρτύριο» που βίωνε, καθώς ο εκβιασμός εις βάρος της είχε γίνει πια καθημερινότητα, με συνεχείς τηλεφωνικές κλήσεις.
Αμέσως η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημέρωσε την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τη χορήγηση των απαραίτητων στοιχείων από τους αρμόδιους παρόχους του διαδικτύου. Κατόπιν ψηφιακής έρευνας προέκυψε ότι τα ηλεκτρονικά ίχνη των προσώπων που προέβαιναν στις επίμαχες αναρτήσεις αντιστοιχούσαν σε συνδέσεις σε Αθήνα και Τρίπολη, ενώ ακολούθησαν κατ' οίκον έρευνες παρουσία δικαστικού λειτουργού. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Δίωξης, σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος τριών γυναικών, ηλικίας 35, 40 και 59 ετών, οι οποίες φέρεται ότι είναι διαχειρίστριες των συγκεκριμένων blogs».
«Είμαι βασικός υπερασπιστής της ελευθερίας του διαδικτύου. Ομως η ανώνυμη αρθρογραφία σε διάφορα blogs και sites δυστυχώς αποτελεί ένα κομμάτι του νοσηρού πολιτικού συστήματος. Και σε αυτό είμαι απέναντι» πρόσθεσε μιλώντας στην «Espresso» η Εύη Τατούλη.
Να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατάσχεσαν από τα σπίτια των τριών γυναικών δύο εσωτερικούς σκληρούς δίσκους και έναν εξωτερικό, οι οποίοι ήδη έχουν σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

2 σχόλια

  • τριο
    τριο Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015 16:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Καθε κατεργαρα στον παγκο της τωρα!!! Θα κλαψουν μανουλες !!! Θα βγουν πολλα στη φορα!!!

  • Στα άρματα....
    Στα άρματα.... Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015 11:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Μείνετε ήσυχη Ευούλα, μετά από αυτά που..." έπαθες" θα καταργηθεί η ανωνυμία στο διαδίκτυο!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...