Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φοβήθηκαν λιντσάρισμα και έβαλαν τη χήρα κρυφά στα δικαστήρια Ναυπλίου (vd)

Φοβήθηκαν λιντσάρισμα και έβαλαν τη χήρα κρυφά στα δικαστήρια Ναυπλίου (vd)
Στον ανακριτή οδηγήθηκε το πρωί η σύζυγος του Θανάση Λάμπρου, ενώ και σήμερα υπήρχαν συγγενείς του καπετάνιου έξω από τα δικαστήρια. Αυτή τη φορά η κατηγορουμένη εισήλθε στα δικαστήρια από άλλη είσοδο, καθώς οι αστυνομικοί φοβήθηκαν το ενδεχόμενο πιθανού λιντσαρίσματος από τους συγγενείς.

Αφορμή στάθηκε η υποδοχή που έτυχε χθες το πρωί κατά την είσοδό της στα δικαστήρια, όπου άκουσε βαριές εκφράσεις από τους συγγενείς. Μάλιστα η χθεσινή υποδοχή έκανε το γύρο της Ελλάδας μέσα από το διαδίκτυο και την τηλεόραση και γι’ αυτό το λόγο οι αστυνομικοί αποφάσισαν να την βάλουν από διαφορετική είσοδο, μακρυά από συγγενείς και μέσα ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο που τη μετέφερε πέρασε από την κεντρική είσοδο των δικαστηρίων και η κατηγορουμένη ήταν σκυμμένη στο πίσω κάθισμα και κάλυπτε το πρόσωπό της για να μη γίνει αντιληπτή. Ο οδηγός όμως που είδε συγκεντρωμένο πλήθος και κάμερες, ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε. Μετά από λίγη ώρα την οδήγησε μέσα στο κτίριο κρυφά από άλλη είσοδο.

Ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την τύχη της κατηγορουμένης, καθώς εάν συμφωνήσουν θα προφυλακιστεί, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Όπως σας ενημερώσαμε το πρωί, ο Αλέξης Κούγιας μπαίνει στην υπόθεση και θα συνεργαστεί με τον Γιώργο Γεωργόπουλο και από κοινού θα υπερασπιστούν την οικογένεια του θύματος. Μάλιστα σήμερα έστειλε νεαρή δικηγόρο από το γραφείο του για να παραστεί ως πολιτική αγωγή.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος της χήρας Βασίλης Ρομποτής, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ζητήσει την εξαίρεση του εισαγγελέα ενώ ο πατέρας του καπετάνιου απαίτησε να καταδικαστεί η χήρα σε ισόβια κάθειρξη, ενώ τόνισε πως υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην υπόθεση και πως όταν υποψιάστηκαν έντονα τη χήρα την απομάκρυναν από κοντά τους.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε σημερινά πλάνα από τον χώρο των δικαστηρίων, το αυτοκίνητο με την κατηγορουμένη που δεν σταμάτησε καθώς και σημερινές δηλώσεις των δικηγόρων της χήρας Βασίλη και Σπύρου Ρομποτή, του δικηγόρου της οικογένειας του θύματος Γιώργου Γεωργόπουλου και δηλώσεις του πατέρα του Θανάση Λάμπρου, στις οποίες αναφέρει πως δεν τους αφήνουν να έχουν σχέσεις με το εγγόνι τους.

Η κάμερα του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ήταν εκεί. Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ στο παρακάτω video:
paratiritis-news.com

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...