Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φόβος και τρόμος - Κουκουλοφόροι ανοίγουν σπίτια σε χωριά της Αρκαδίας

Φόβος και τρόμος - Κουκουλοφόροι ανοίγουν σπίτια σε χωριά της Αρκαδίας
Σε έξαρση βρίσκονται τα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων, σύμφωνα με όσα μετέφεραν, Πρόεδροι χωριών της περιοχής μας, στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης.
Ο κ. Βελισσάρης από την Κερασιά είπε ότι «από τον Οκτώβριο έχουν ανοίξει πολλά σπίτια. Μπαίνουν και με κουκούλες μέσα στα σπίτια. Να κάνει ο δήμος μία επισήμανση στην αστυνομία για καλύτερη επισήμανση για καλύτερη αστυνόμευση».
Ο Δήμαρχος είπε ότι έχουν γίνει κλοπές και σε εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΤ. «Είχαμε ζητήσει στον προηγούμενο υπουργό ενίσχυση του αστυνομικού τμήματος Σταδίου Τεγέας και στα άλλα τμήματα που υπάρχουν στην περιοχή μας με προσωπικό. Τώρα είναι νέος Υπουργός. Θα γίνει μία νέα συνάντηση μαζί του».
Ο Δημήτρης Βόσνος είπε ότι «το αστυνομικό τμήμα Σταδίου δεν έχει οδηγό στις περισσότερες βάρδιες. Να γίνει ένα ψήφισμα προς το Υπουργείο για την ενίσχυση αυτών των τμημάτων. Δεν μπορούν να καλύψουν την εμβέλειά τους».
Το πρόβλημα ανέδειξε και ο Πρόεδρος της Δόριζας κ. Λυμπερόπουλος ο οποίος είπε ότι έχουν γίνει πάνω από 20 μηνύσεις και έχουν φτάσει μέχρι τον Εισαγγελέα. Θεώρησε δε ότι η αστυνομία δεν τους υπολογίζει καν..

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...