Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αστυνομία – 25χρονος «πιάστηκε» στην Αργολίδα για κλοπές στη Βόρεια Κυνουρία!

Αστυνομία – 25χρονος «πιάστηκε» στην Αργολίδα για κλοπές στη Βόρεια Κυνουρία!
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών, σε οικίες και σε όχημα, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας Αρκαδίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη, χθες (17.7.2016) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 25χρονος ημεδαπός.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και απείθεια, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.
Ειδικότερα, χθες (17.7.2016) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας Αρκαδίας, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Αρκαδίας, εντόπισαν όχημα, που οδηγούσε ο 25χρονος και στο οποίο επέβαιναν άγνωστοι συνεργοί του και επιχείρησαν να το ελέγξουν, πλην όμως αυτοί αρνήθηκαν τον έλεγχο, ανέπτυξαν ταχύτητα και διέφυγαν.
Μετά από άμεση κινητοποίηση, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, εντόπισαν σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας το όχημα και συνέλαβαν τον 25χρονο.
Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, εξακριβώθηκε ότι ο ανωτέρω, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, χθες (17.7.2016), σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, διέπραξαν, δύο (2) κλοπές, σε οικία και σε όχημα, καθώς και δύο (2) απόπειρες κλοπής, σε οικίες.
Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, αφαίρεσαν συνολικά, χρήματα, κοσμήματα και προσωπικά έγγραφα, η αξία των οποίων ανέρχεται στα -1.500- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους, μέρος των οποίων βρέθηκε και τους αποδόθηκε.
Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα (1) όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
Ο 25χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.
Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, για την ταυτοποίηση των συνεργών του και την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...