Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

«Πνίγηκε» στον κόσμο η Καλαμάτα για τη «Λευκή Νύχτα» - Γλέντι σε όλη την πόλη και μοναδικές εκπτώσεις – Γιατί όχι και στην Τρίπολη; (vd)

Το κέντρο της Καλαμάτας κατακλύστηκε από χιλιάδες κόσμος για τη μοναδική μεγάλη γιορτή της "Λευκής Νύχτας" που διοργάνωσε ο Δήμος Καλαμάτας, το Σάββατο 31 Αυγούστου.

Τα εμπορικά καταστήματα άνοιξαν από τις 8 το απόγευμα του Σαββάτου και παρέμειναν ανοιχτά, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Διαβάστε περισσότερα...

Πρώτη νίκη για τον Αστέρα στο φετινό πρωτάθλημα! (vd)

(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ)

Πρώτη νίκη μετά από τρεις αγώνες στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας για τον Αστέρα Τρίπολης, που επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Το σκορ άνοιξε στο 51ο λεπτό από αυτογκόλ του Δεληζήση και διαμορφώθηκε στο 90΄ από τον Μπαράλες.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο 18χρονος Σπαρτιάτης που έρχεται να κατακτήσει το web, με την ιστοσελίδα του παγκοσμίως!

O νεαρός Σπαρτιάτης που ακούει στο όνομα, Δημήτρης Βαρούνης (Jim Varounis) είναι ένα παιδί πολύ μορφωμένο, άριστος γνώστης της αγγλικής γλώσσας, άψογος γνώστης ηλεκτρονικών υπολογιστών και μεγάλος λάτρης της ποπ μουσικής.

Διαβάστε περισσότερα...

Στη «17η Συνάντηση για την διάσχιση του Φαραγγιού του Ασωπού» ο ΕΟΣ Τρίπολης!

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Τρίπολης, θα συμμετάσχει στην «17η Συνάντηση για την διάσχιση του Φαραγγιού του Ασωπού», που διοργανώνει ο Ε.Ο.Σ. Λαμίας και η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο  07 – 08 Σεπτεμβρίου 2013.

Διαβάστε περισσότερα...

Αφισοκόλληση υπέρ της Συρίας στην πόλη της Τρίπολης (εικόνες)!

Το τοπικό παράρτημα του «Ευρωπαϊκού Μετώπου Αλληλεγγύης στη Συρία» προχώρησε σε αφισοκόλληση, στην πόλη της Τρίπολης, υπέρ της Συρίας , ενώ σε ανακοίνωσή του, επισημαίνει:

Διαβάστε περισσότερα...

Ο παραπόταμος του Λάδωνα στην Κοντοβάζαινα με τα κρύα νερά και τα ψηλά πλατάνια (εικόνες – βίντεο)

 

Μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον βρίσκεσαι το χωριό Κοντοβάζαινα στη Γορτυνία. Από ο χωριό περνά παραπόταμος του Λάδωνα. Στην κοίτη του ποταμού υπάρχουν πολλά πλατάνια που χαρίζουν άλλη ομορφιά στο τοπίο.

Διαβάστε περισσότερα...

Ρεμπέτικη θεατρική παράσταση στην Τρίπολη (εικόνες - βίντεο)

Ρεμπέτικη θεατρική παράσταση της ομάδας NoVAN theater group «εις τους πέντε δρόμους» έγινε το Σάββατο 31 Αυγούστου, στις 9.00 το βράδυ, στο ανοιχτό θέατρο άλσους Αγίου Γεωργίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Μεγάλο γλέντι στο Ζευγολατιό για τη Γιορτή Κρασιού (εικόνες – βίντεο)!

 Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Ζευγολατιού Μαντινείας, η εκδήλωση ¨Γιορτή κρασιού Τρύγος 2013¨, παρουσία 3500 με 4000 κόσμου.

Όλοι απόλαυσαν δωρεάν κρασί και γεύτηκαν εκλεκτούς μεζέδες.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...