Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

«Όχι στα εξαντλητικά ωράρια, στα φροντιστήρια και στις επαναλαμβανόμενες εξετάσεις» φώναξαν εκπαιδευτικοί του ΠΑΜΕ (vd)

«Όχι» στο Νομοσχέδιο "για την αναδιάρθρωση της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και άλλες διατάξεις" φώναξαν εκπαιδευτικοί του ΠΑΜΕ, το απόγευμα της Τρίτης, στην Πλατεία Πετρινού, στην Τρίπολη.

Η κεντρική ομιλία έγινε από τον εκπαιδευτικό και δημοτικό σύμβουλο Τρίπολης, Δημήτρη Νικολάου.

Διαβάστε περισσότερα...

Η Μεγαλειώδης Συγκέντρωση - διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη και το θάψιμό τους από τα γνωστά Μέσα Ενημέρωσης.

          Σμήνη!!! Όχι πλήθη Λαού!!! Όλων των τάξεων και των κοινωνικών διαστρωμάτων, πήραν μέρος στις συγκεντρώσεις και στις διαδηλώσεις που έγιναν στη Θεσσαλονίκη, για να διαμαρτυρηθούν και να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους στην αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζει στη χώρα μας η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ .

Διαβάστε περισσότερα...

Η χαμένη ηρεμία του Πετράν, οι … αμέτρητοι καφέδες του υποψηφίου Δημάρχου και το «κλαρίνο μέχρι το Πεκίνο»!

- Καλημέρα καληνυχτάκηδες. Την Τετάρτη αρχίζουν τα σχολεία και όλοι είναι χαρούμενοι. Οι γονείς επειδή νομίζουν ότι θα ηρεμήσουν από τις φωνές των παιδιών και οι μαθητές επειδή γνωρίζουν ότι οι καθηγητές και οι δάσκαλοι θα αρχίσουν την άλλη εβδομάδα τις απεργίες. Ευτυχισμένοι είναι και οι εκπαιδευτικοί επειδή νομίζουν ότι η απεργία τους θα πιάσει τόπο. Τέλος ευτυχισμένη είναι και η κυβέρνηση η οποία δηλώνει σίγουρη ότι τα σχολεία θα ανοίξουν κανονικά έχοντας στο μυαλό της την επιστράτευση Σε αυτή την χώρα τελικά όλοι νομίζουν ότι είναι ευτυχισμένοι επειδή πιστεύουν ότι θα γίνει το δικό τους. Όταν καταλαβαίνουν ότι δεν είναι έτσι είναι πλέον αργά αλλά αυτοί έχουν ήδη ζήσει την ευτυχία τους. Ζούμε στην ομορφότερη χώρα ...στον κόσμο της!!!

Διαβάστε περισσότερα...

Αυτή είναι η νέα σύνθεση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ

Στις 09/09/2013 συνεδρίασε η νομαρχιακή επιτροπή ΠΑ.ΣΟΚ. Αρκαδίας με κύριο θέμα την ολοκλήρωση της οργανωτικής της συγκρότησης.

Αναλυτικά η σύνθεση της Νομαρχιακής Επιτροπής είναι:

Διαβάστε περισσότερα...

Τριήμερη πανελλαδική απεργία από τους νοσοκομειακούς γιατρούς

Τριήμερη πανελλαδική απεργία θα πραγματοποιήσουν οι νοσοκομειακοί γιατροί, από τις 17 έως τις 19 Σεπτεμβρίου, μετά από την απόφαση της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις κινητοποιήσεις των γιατρών και τις συνθήκες λειτουργίας των νοσοκομείων της χώρας, ζητώντας αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας, αμοιβής, εφημερίας και συνεχή εκπαίδευση σε ένα ολοκληρωμένο δημόσιο σύστημα υγείας.

Διαβάστε περισσότερα...

Δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους και φτωχούς πολίτες ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας

Από 1 Οκτωβρίου ξεκινά η δωρεάν διάθεση φαρμάκων σε φτωχούς και ανασφάλιστους πολίτες σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν το Υπουργείο Υγείας, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας και η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών με τον Φιλανθρωπικό της Οργανισμό 'Αποστολή'.   

Διαβάστε περισσότερα...

Περιφέρεια - Σύσκεψη στην Τρίπολη με Γερμανίδα Υπουργό (vd)

Σύσκεψη με την Υπουργό Ευρωπαϊκών και Ομοσπονδιακών Υποθέσεων και ΜΜΕ της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας, Angelica Schwall-Düren πραγματοποιήθηκε στην περιφέρεια, στα πλαίσια της οποίας συζητήθηκε η ανάγκη για συνεργασία και παρουσιάστηκε από την αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου η Πελοπόννησος, η δυναμική της αλλά και ποιές ενέργειες έχει κάνει η διοίκηση της περιφέρειας τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...