Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Ο αγνοούμενος Διοικητής, οι αδέσποτες της Τρίπολης και οι ραδιοφωνικές αταξίες!

- ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ! Αφού πέρασε και αυτή η Παρασκευή ( που ήταν και 13 ) χωρίς ...θύματα πάμε καλά. Είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε ένα θαυμάσιο Σαββατοκύριακο. Μην αφήνετε να σας παίρνει από κάτω. Απολαύστε όλες τις μικρές καθημερινές απολαύσεις που μας δίνει η ζωή μαζί με ανθρώπους που σας αγαπάνε και που αγαπάτε αληθινά. Αυτή ίσως να είναι η πραγματική ευτυχία.

Διαβάστε περισσότερα...

Κάλεσμα Αρκαδικού για το ματς με τον Φίλιππο για το Κύπελλο Ελλάδος

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των φετινών επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Αρκαδικού κοντεύει να ολοκληρωθεί, καθώς η ομάδα μπάσκετ ανδρών στα πλαίσια της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στις

Διαβάστε περισσότερα...

Η προϊστορία στα παιχνίδια του Αστέρα με ΟΦΗ

Την Κυριακή θα είναι η ένατη φορά που θα βρεθούν αντιμέτωποι Αστέρας και ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και στα μέχρι σήμερα παιχνίδια, Αστέρας και ΟΦΗ μοιράζονται από δύο νίκες, ενώ τέσσερα παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.

Διαβάστε περισσότερα...

Επιτυχίες σε ΑΕΙ-ΤΕΙ των παιδιών του «ΟΡΦΕΑ»

Τα συγχαρητήρια και τις καλύτερες ευχές για καλή πρόοδο και επίτευξη των στόχων τους απευθύνουν το Δ.Σ., οι χορωδοί και τα μέλη του «Ορφέα» στα παιδιά της νεανικής χορωδίας που εισήχθησαν σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της χώρας. Αυτό μας ικανοποιεί ιδιαίτερα και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο μας διότι τα παιδιά αυτά συνδύασαν άψογα μουσική, πολυφωνικό τραγούδι και σπουδές. Αξίζει να αναφέρουμε τα ονόματα των παιδιών ως την ελάχιστη τιμή γι’ αυτά.

Διαβάστε περισσότερα...

Προβληματισμός για το μέλλον του Χιονοδρομικού – Άγνωστο αν θα λειτουργήσει φέτος – Αιχμές φορέων για τον ΕΟΣ (vd)

 

(Φωτογραφίες, δείτε ΕΔΩ) Για τις εξελίξεις που αφορούν την ανάδειξη και την αξιοποίηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Μαινάλου μίλησαν φορείς της Αρκαδίας, σε σύσκεψη που έγινε στην Τρίπολη, ως συνέχεια των δύο συσκέψεων που είχαν προηγηθεί στο Λεβίδι.

Για «πνεύμονα ανάπτυξης» για τις επιχειρήσεις μίλησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Γιάννης Μπουντρούκας.

Διαβάστε περισσότερα...

Παράταση στις προθεσμίες για το έντυπο Ε9

Από το Υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνεται πως η προθεσμία συμπλήρωσης και υποβολής του Πίνακα 1: Στοιχεία οικοπέδων (εντός σχεδίου ή οικισμού) και κτισμάτων (εντός & εκτός σχεδίου) της δήλωσης στοιχείων ακινήτων φυσικών προσώπων (Ε9) έτους 2013, παρατείνεται μέχρι και την 20η Σεπτεμβρίου 2013.

Διαβάστε περισσότερα...

Συνάντηση εργασίας για θέματα Κτηνοτροφίας και Αγροτικής παραγωγής στην Κοντοβάζαινα

Το Σάββατο 14-09-2013 και ώρα 11.00 π.μ. στο Καφενείο Καπέλλου στην Κοντοβάζαινα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εργασίας για θέματα κτηνοτροφίας και καταγραφής προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι της περιοχής του Δήμου Γορτυνίας και των γειτονικών περιοχών.

Διαβάστε περισσότερα...

«Σε αντικομουνιστικό παραλήρημα ο Τατούλης» λένε Γόντικας και Γούργαρης!

Μετά τη σφοδρή επίθεση που ο Πέτρος Τατούλης εξαπέλυσε κατά του ΚΚΕ και του Νίκου Γόντικα, στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), έφτασε η ώρα της απάντησης. Σε κοινή δήλωσή τους, τα στελέχη του ΚΚΕ και περιφερειακοί σύμβουλοι, Νίκος Γόντικας και Βαγγέλης Γούργαρης, κατηγορούν για αντικομουνισμό τον Περιφερειάρχη και υπογραμμίζουν: «Σε αντικομουνιστικό παραλήρημα επιδόθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου (Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου) , που είχε θέμα τη μεταφορά των μαθητών, ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης.

Διαβάστε περισσότερα...

Σαββατόβραδο γεμάτο μπάσκετ για τους φίλους της Εθνικής στην Τρίπολη!

Μετά την μεγάλη επιτυχία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος Μπάσκετ απέναντι στην Ισπανία , ο Σύλλογος Φίλων Εθνικής Ελλάδος Αρκαδίας, προσκαλεί όλους τους φίλους της Εθνικής Ομάδας , μέλη του και μη να  παρακολουθήσουν τον κρίσιμο αγώνα Σλοβενία - Ελλάδα για τη β΄ φάση του Eurobasket της Σλοβενίας, στην καφετέρια

Διαβάστε περισσότερα...

Δωρεάν αλλεργιολογικός έλεγχος για παιδιά στην Τρίπολη

Ο Δήμος Τρίπολης και η Ελληνική Εταιρεία Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας προσκαλούν σε διάλεξη με ομιλητή τον Dr. Δημήτρη Μήτσια ο οποίος είναι Αλλεργιολόγος παίδων και ενηλίκων, Επιστημονικός Συνεργάτης της Αλλεργιολογικής Μονάδας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...