Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Εθελοντική αιμοδοσία από τον ΕΟΣ Τρίπολης

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Τρίπολης, διοργανώνει από τις 30-9-2013 έως τις 5-10-2013 και κατά τις ώρες 8.30 π.μ. έως 1.30μ.μ. και 6.00μ.μ. - 8.00μ.μ. (στις 5-10-2013 μόνο πρωϊ), την 13η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης.

Διαβάστε περισσότερα...

Κανένας αγώνας δρόμου στους φετινούς εορτασμούς της Άλωσης!…

Κάθε Σεπτέμβρη, ήταν θεσμός να πραγματοποιείται ο γύρος της Τρίπολης των 10 χιλιομέτρων, ενώ δύο χρονιές (2010 και 2012) είχε διοργανωθεί και ημιμαραθώνιος. Αυτές οι υπέροχες εκδηλώσεις λαϊκού αθλητισμού, δένουν απόλυτα με το αγωνιστικό και ηθικό πνεύμα της Άλωσης. Δυστυχώς, φέτος δεν πρόκειται να γίνει κανένας αγώνας δρόμου! Και αυτό φαίνεται να οφείλεται σε γενική ανοργανωσιά ή/και οκνηρία ή/και νωθρότητα όλων των φορέων που συμμετέχουν στη διοργάνωση. Αν όμως ήταν κάποια «γιορτή βατόμουρου» ή κάποια «ακτινιδιοχαρά» δεν θα υπήρχε ολιγωρία, έτσι;

Διαβάστε περισσότερα...

Οι επιχειρηματικές αναταράξεις, η «συντροφική» τζιπάρα και οι … εξωσχολικές προκλήσεις!

- ΚΑΛΗΜΕΡΑ αδέλφια. Κινητικότητα παρατηρείται στον υψηλό αρκαδικό επιχειρηματικό κόσμο. Οι αλλαγές είναι ραγδαίες κυρίως σε μεγάλες επιχειρήσεις Αρκάδων που σημαίνει ότι ...κάτι τρέχει. Ας ελπίσουμε ότι αυτό που τρέχει θα είναι για καλό για την Αρκαδία και τους ανθρώπους της. Το λέμε αυτό διότι πολύς κόσμος τρώει ψωμί από αυτές τις επιχειρήσεις.

Διαβάστε περισσότερα...

Στάση εργασίας και συγκέντρωση εργαζομένων την Τετάρτη στην Τρίπολη

Από το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας ανακοινώθηκε ότι «μοναδική απάντηση στη βαρβαρότητα είναι η μαζική λαϊκή ανυπακοή στην πολιτική της κυβέρνησης και της τρόικας, το δυνάμωμα της πάλης και ένας νέος γύρος αντιπαράθεσης. 

Διαβάστε περισσότερα...

Ποδηλατόδρομος στην Τρίπολη μέσα στο 2014; (vd)

 

Στο πλαίσιο της ευρωπαϊκή εβδομάδας χωρίς Αυτοκίνητο, ο Δήμος Τρίπολης θα πραγματοποιήσει εκδηλώσεις. Με αφορμή αυτή, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης έδωσε συνέντευξη τύπου, από κοινού, με τον δημοτικό σύμβουλος, Πέτρο Καλτεζιώτη.

Διαβάστε περισσότερα...

Έκτακτη σύγκλιση της επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου με θέμα την κατολίσθηση στο Λιγνιτωρυχείο Χωρεμίου

Μετά από πρόταση του Βουλευτή Μεσσηνίας και υπευθύνου του τομέα ενέργειας της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Θανάση ΠΕΤΡΑΚΟΥ το σύνολο σχεδόν της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου ζητά έκτακτη και κατεπείγουσα σύγκλιση της επιτροπής με θέμα» Άμεσα και κατεπείγοντα μέτρα και ενέργειες για την ασφαλή επαναλειτουργία του Λιγνιτωρυχείου Χωρεμίου του ΛΚΜ Μεγαλόπολης».

Το κείμενο της πρότασης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...

Κατεπείγουσα απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να ξεμπλοκάρει το πρόβλημα που προέκυψε με τη μεταφορά σκουπιδιών (vd)

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης έγινε το απόγευμα της Τρίτης, στο Πνευματικό Κέντρο, με αφορμή την ακύρωση της διαδικασίας για τη μεταφορά των απορριμμάτων στη Φυλή.

Να σημειωθεί ότι διαφώνησε με το κατεπείγον του θέματος τόσο η παράταξη Παυλή, όσο και η παράταξη Νικολάου.

Διαβάστε περισσότερα...

Αρκαδικός - Άλλαξε η ώρα στο ματς με τον Πανελευσινιακό

Στις 18:15 θα αρχίσει η αναμέτρηση, Αρκαδικός-Πανελευσινιακός, το ερχόμενο Σάββατο (21/9), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ των ανδρών.

Διαβάστε περισσότερα...

Σε Γερμανική έκθεση συμμετείχε η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στο  κρατίδιο της Βάδης Βυτεμβέργης στο  Schwabisch Hall βρέθηκε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπου συμμετείχε στη μικτή περιφερειακή έκθεση WFG στο πλαίσιο της συνεργασίας των δυο περιφερειών. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από τις 13 έως 15 Σεπτεμβρίου στην Αρένα Χοενλόχε του Ιλσχόφεν, και διοργανώθηκε από την Περιφέρεια του SchwabischHall.

Διαβάστε περισσότερα...

ΔΕΗ – Σταμάτησε το φαινόμενο της κατολίσθησης - Δεν υπάρχει κανένα θέμα ασφάλειας για τους κατοίκους του Τριποτάμου

Αναφορικά με την έντονη κατολίσθηση που σημειώθηκε το Σάββατο 14.9.2013 και ώρα 7:00 πμ στο Νότιο Τμήμα του Ορυχείου Χωρεμίου του Λιγνιτικού Κέντρου Μεγαλόπολης και μετά τη σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον υπουργό ΠΕΚΑ κ. Γιάννη Μανιάτη και με τη συμμετοχή του υφυπουργού ΠΕΚΑ κ. Ασημάκη Παπαγεωργίου, από τη ΔΕΗ διευκρινίζονται τα ακόλουθα: 

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...