Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος «τρέχει» τις άδειες για να προχωρήσει η λύση για τα σκουπίδια στην Πελοπόννησο

Σύσκεψη με αντικείμενο την πρόοδο του έργου «Ολοκληρωμένη Διαχείριση Απορριμμάτων Περιφέρειας Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ» ενόψει της εκκίνησης της διαδικασίας περιβαλλοντικής αδειοδότησης, συγκάλεσε ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, με τη συμμετοχή της Γενικής Γραμματέως του ΥΠΕΚΑ, Νάντιας Γιαννακοπούλου, του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη, του Ειδικού Γραμματέα ΣΔΙΤ, Νίκου Μαντζούφα και υπηρεσιακών παραγόντων του  ΥΠΕΚΑ.
Διαβάστε περισσότερα...

Το σκάνδαλο που θα «σκάσει», το διαζύγιο αρχηγού και υπαρχηγού και το «δώρο» στο Σμυρνιώτη!

 

- Καληνυχτάκηδες καλημέρα. Εδώ είμαστε και σήμερα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Εδώ που γράφονται αυτά που δε λέγονται και λέγονται αυτά που άλλοι δε γράφουν. Σπαρταριστό παρασκήνιο και ειδήσεις που δε θα βρείτε πουθενά αλλού. Πιείτε μια τζούρα καφέ και ...αρχίζουμε.

Διαβάστε περισσότερα...

Τη Δευτέρα ξεκινάνε τα εισιτήρια διαρκείας του Αρκαδικού

Ξεκινάει από την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου η διάθεση των φετινών εισιτηρίων διαρκείας του Αρκαδικού για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014, που θα ισχύουν τόσο για τους αγώνες πρωταθλήματος, όσο και για τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος.

Διαβάστε περισσότερα...

Καλλιεργούν κλίμα «εμφυλίου», ενώ ξέχασαν «δια μαγείας» την τρόικα!

Συνεχίζεται και σήμερα το έντεχνα κατασκευασμένο "εμφυλιοπολεμικό" κλίμα, και η προσπάθεια ενοχοποίησης ενός νόμιμα εκλεγμένου κόμματος, από τις πράξεις ενός ατόμου.

Διαβάστε περισσότερα...

Εσείς δηλώσατε συμμετοχή για το rafting του ΕΟΣ στο φαράγγι του Λούσιου; (vd)

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Τρίπολης την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσει εξόρμηση για rafting στο φαράγγι του Λουσίου και καλεί τα μέλη αλλά και άτομα που δεν είναι μέλη του συλλόγου να συμμετάσχουν στη δράση αυτή.

Διαβάστε περισσότερα...

Βάνα και Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος θα τραγουδήσουν στη μεγάλη εκδήλωση για το «Χαμόγελο» στην Τρίπολη! (vd)

Όλα έτοιμα είναι για να οργανώσει η Τρίπολη τη μεγάλη εκδήλωση στήριξης στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Μία πρωτοβουλία που ξεκίνησε από το Kalimera-arkadia.gr!

Από το πρωί μέχρι το βράδυ του Σαββάτου (21/9/2013), η Πλατεία Πετρινού θα υποδεχτεί μία γιορτή Αγάπης η οποία στόχο έχει τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης και οικονομικής στήριξης για το «Χαμόγελο».

Διαβάστε περισσότερα...

Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη ανέργων πτυχιούχων και στην Αρκαδία!

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού για την επιχορήγηση «επιχειρήσεων για την πρόσληψη ανέργων πτυχιούχων ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, έως 35 ετών».

Διαβάστε περισσότερα...

Δωρεάν βόλτα στην Τρίπολη με ποδήλατα τεσσάρων τροχών!

Στο πλαίσιο της «Ευρωπαϊκής Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο» 22-26 Σεπτεμβρίου, ο Δήμος Τρίπολης θα διαθέτει δωρεάν μέχρι και Σάββατο 21/7, δύο ποδήλατα τεσσάρων τροχών! Σκοπός της δραστηριότητας είναι οι πολίτες να γνωρίσουν εναλλακτικές μορφές μετακίνησης όπως το ποδήλατο, ειδικά όταν αυτό μπορεί να μετακινήσει τρεις ή και περισσότερους ανθρώπους. 

Διαβάστε περισσότερα...

Για απόπειρα διάρρηξης συνελήφθη Βούλγαρος στην Αρκαδία

Συνελήφθη, σήμερα (19-9-2013) πρώτες πρωινές ώρες, στο Αλεποχώρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης και του Αστυνομικού Τμήματος Σταδίου, ένας 40χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας,

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...