Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Καλημέρα Αρκαδία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Τρίπολη! (vd)

«Αν ενωθούμε Όλοι μαζί ... θα τα καταφέρουμε!!!» Με πρωτοβουλία που ξεκίνησε από το Kalimera-arkadia.gr και με την ευγενική συμμετοχή του Δήμου Τρίπολης μια μεγάλη εκδήλωση στήριξης στο «Χαμόγελο του Παιδιού» θα γίνει το Σάββατο (21/9/2013), από το πρωί μέχρι το βράδυ,στην Πλατεία Πετρινού.

Διαβάστε περισσότερα...

Η Άλωση, τα τουρκικά σίριαλ και η εξαφάνιση των αδέσποτων!

 

- Καλημέρα Αρκαδία, έχετε γεια κλεφτόπουλα και σεις καπεταναίοι. Πλησιάζει η επέτειος της Άλωσης ( ! ) της Τριπολιτσάς και πρέπει σιγά - σιγά να μπαίνουμε στο κλίμα. Πάρτε αδέρφια τα καριοφίλια και ξεχυθείτε στους δρόμους. Άντε - λίγο ακόμα - και τους φάγαμε!

Διαβάστε περισσότερα...

Πολλά φαγητά και παραδοσιακή μουσική στη γιορτή ντομάτας που θα γίνει στην Κανδήλα (vd)!

Για τρίτη χρονιά θα γίνει φέτος η γιορτή της ντομάτας στην Κανδήλα και όλοι εκτιμούν ότι θα είναι η πιο επιτυχημένη γιορτή. Θα γίνει έκθεση τοπικών προϊόντων από ντομάτα, στην πλατεία θα ακολουθήσει γλέντι, ενώ οι γυναίκες του χωριού θα έχουν ετοιμάσει ντοματοπολτό, λιαστή ντομάτα, ντοματάκι γλυκό και πολλά άλλα εδέσματα.

Διαβάστε περισσότερα...

Σφάλμα θεωρεί ο Πέτρος Τατούλης την ταύτιση των άκρων

Την ενίσχυση των Περιφερειών με νέες αρμοδιότητες πρόταξε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης στην παρέμβασή του στο έκτακτο συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ), την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013, τονίζοντας ότι «μόνο μέσα από το θεσμό της αιρετής Περιφέρειας μπορεί να δοθεί λύση στο πρόβλημα της χώρας. Αυτό είναι πλέον πρόδηλο και για το λόγο αυτό απολαμβάνει της εμπιστοσύνης των πολιτών σε σχέση με την κεντρική κυβέρνηση που έχει σαν κύριο μέλημα τη δημοσιονομική προσαρμογή της χώρας».

Διαβάστε περισσότερα...

«Κυβέρνηση και Χρυσή Αυγή, με το δικό της τρόπο η καθεμιά, υπηρετούν τον ίδιο σκοπό» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

Σύμφωνα με τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ «η εν ψυχρώ δολοφονία του Παύλου Φύσσα πρέπει να ξυπνήσει τα δημοκρατικά αντανακλαστικά όλων των πολιτών. Να μην ανεχτούμε άλλο αίμα, η Χρυσή Αυγή είναι εχθρός του λαού, εχθρός της δημοκρατίας. Οι δολοφόνοι της, που λειτούργησαν για ακόμα μία φορά με όρους εγκληματικής συμμορίας,  έσπειραν οδύνη και θάνατο.

Διαβάστε περισσότερα...

Ξεκίνησε η διάθεση των νέων της «έξυπνων» συσκευών iPhone 5S και iPhone 5C

Η αμερικανική εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών Apple ξεκίνησε σήμερα τη διάθεση -μέσω Διαδικτύου αλλά και επιλεγμένων καταστημάτων σε διάφορα μέρη του κόσμου- των νέων της «έξυπνων» συσκευών iPhone 5S και iPhone 5C.

Διαβάστε περισσότερα...

Ραδιοφωνικό κάλεσμα για τη μεγάλη γιορτή Αγάπης του «Χαμόγελου» στην Τρίπολη (vd)

«Αν ενωθούμε όλοι μαζί ... θα τα καταφέρουμε» είναι το σύνθημα της αυριανής μέρας!

Ο λόγος για τη μεγάλη γιορτή αγάπης για το "Χαμόγελο του παιδιού", που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Πετρινού και στόχο έχει να γεμίσει χαμόγελα και αισιοδοξία τα χιλιάδες παιδιά που στηρίζει το "Χαμόγελο".

Διαβάστε περισσότερα...

Οι ομορφιές της Γορτυνίας από το Δημοτικό σχολείο Νεοχωρίου (vd)

Τις ομορφιές της Γορτυνίας θέλησαν να αναδείξουν με τη δημιουργία ενός βίντεο οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου Γορτυνίας, στα πλαίσια του προγράμματος "Αγαπώ και προβάλω τον τόπο μου", με σκοπό να προβληθούν οι ομορφιές των "άγνωστων" (σε πολλούς) χωριών της Αρκαδίας. 

Διαβάστε περισσότερα...

Παράταση για την υποβολή δηλώσεων Ε9

Παρατείνεται ώς και την ερχόμενη Παρασκευή ( 27 Σεπτεμβρίου) η προθεσμία συμπλήρωσης και υποβολής του Πίνακα 1: Στοιχεία οικοπέδων (εντός σχεδίου ή οικισμού) και κτισμάτων (εντός και εκτός σχεδίου) της δήλωσης στοιχείων ακινήτων φυσικών προσώπων (Ε9) έτους 2013.

Διαβάστε περισσότερα...

Γυναικείο ποδόσφαιρο: Πρώτο φιλικό για τον Αρη Τρίπολης

«Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Αρη Τρίπολης θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (21/09-13:00) την Ροδιά Ξυλοκάστρου σε φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Κάρτσοβας. Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές καλούν το κοινό της πόλης να δώσει το παρών στον αγώνα και να γνωρίσει την ομάδα και τη νέα προσπάθεια που κάνει στο χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...